Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 5 - AUGUSTUS 2019

stormbaan

Het was een dag die ze niet snel zullen vergeten. Dankzij Van der Kooy Vastgoed kon afgelopen juli meester schoenmaker Tico Roozendaal met vijftig jongeren gratis over de langste stormbaan van Nederland. Dat betekende 400 meter lang klimmen, klauteren, vallen en opstaan op de stormbaan van Gamecity, dat drie jaar geleden werd overgenomen en vernieuwd door Van der Kooy Vastgoed.

Een onvergetelijke dag dankzij Van der Kooy Vastgoed

Op een zonnige dag in juli genoten de door Tico geselecteerde jongeren volop. “En wij vonden het superleuk om Tico en deze jongeren deze dag te gunnen”, vertelt Wim van der Kooij jr. “Wij wilden graag dit goede doel steunen. Tico doet veel voor Zoetermeer en wij willen graag ook maatschappelijk iets terugdoen voor de stad. Dat kon in dit geval goed met het Stormbaan Festival. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen van Tico en de jeugd.”

Ook dit jaar was de stormbaan weer te vinden langs de Oostweg, achter Game-City. Het evenement was dit jaar voorzien van een foodcourt met bar en foodtruck om tussen de run’s door te genieten van lekker eten en wat te drinken. “Ideaal om toe te kijken en te genieten van een hapje en een drankje. Vanwege het warme weer had Game-City extra maatregelen getroffen, zoals een waterattractie en extra waterpunten.”

Eerder mochten zo’n 60 kinderen van serviceclub Kiwanis de stormbaan openen. Na afloop was er een ijsje, zonnebril, snoepjes en een T-shirt voor hen. De opening werd verricht door de wethouders Margreet van Driel en Robin Paalvast. Game-City Zoetermeer kijkt terug op een geslaagde editie van het Stormbaan Festival.

Afbeelding verwijderd.

 

stormbaan

stormbaan

stormbaan

stormbaanVAN DER KOOY VASTGOED
Van der Kooy Vastgoed onderneemt in vastgoed. Het bedrijf investeert en ontwikkelt commercieel vastgoed en woningen.

Willem Dreeslaan 436
2729 NK Zoetermeer
079 - 331 0 331
info@vdk.nl