44 and more

De Nederlandse vrouw heeft gemiddeld kledingmaat 42, dus eigenlijk is maat 44 helemaal niet zo groot. Maar voor iemand met maat 44 of meer kan dat anders voelen. Shoppen kan dan onzekerheid veroorzaken. Het Zoetermeerse 44 & More is er speciaal voor vrouwen met een maatje meer!

Een maatje meer? Bij 44 & more shop jij vol zelfvertrouwen je kledingcollectie bij elkaar

“Kijk naar me en dan weet je het”, antwoordt Annemiek van de Laak lachend op de vraag waarom zij en haar partner Richard zeven jaar geleden 44 & More zijn gestart. “Ik reed stad en land af op zoek naar grote maten. Er is veel te krijgen, maar iets leuks was niet makkelijk te vinden. In Zoetermeer was helemaal geen winkel voor grote maten.” Om die reden vestigden zij zich met de kledingwinkel in de Dorpsstraat.

VOEL JE PRETTIG
44 & More staat voor kwalitatief goede kleding, waar vrouwen met een maatje meer zich prettig in voelen. Kleding voor vrijwel elke gelegenheid. De plus-size collectie bestaat uit stijlvol klassiek tot chique sportief, modern, tikje uitdagend en alles wat daartussen zit. “Bij ons hoef je niet onzeker te zijn en kun je op je gemak kijken. Het is altijd gezellig hier”, zegt Marian. Zij vormt samen met Ria en Lida het ervaren verkoopteam. “Ons advies is de toegevoegde waarde. Wij hebben veel kennis van merken en pasvormen. Wij weten bijvoorbeeld welke lingerie of broek het beste past bij dikke billen. Wij hebben veel klanten die hier hun hele kledingkast vullen”, zegt Annemiek over de kleding van merken als MAT, Luukaa, Yoek, Stark en Doris Streich.

44 and more

“Vroeger was ik al blij als iets paste”, vertelt Annemiek. “Ik had zelden de luxe dat ik iets kon kiezen wat ik echt mooi vond. Wij krijgen veel vrouwen in de winkel die ook dat gevoel hebben. Bij 44 & More vinden zij het moeilijk om iets uit te kiezen, omdat er zóveel leuks is wat past. Inmiddels hebben we af en toe maat 40 en 42, omdat ook vrouwen met net een
maatje minder dol zijn op onze kleding!”

CHECK SOCIAL MEDIA
Zelfs uit de regio Lansingerland en Rotterdam komen klanten speciaal naar de winkel in Zoetermeer. Overigens is er schuin tegenover 44 & More voldoende gratis parkeergelegenheid. En bij elke euro die je in de winkel uitgeeft, krijg je een spaarpunt. Bij de 1000 punten krijg je op de volgende aankoop 25 euro korting. Vaak zijn er leuke acties, ook met de spaarpunten. Kijk hiervoor op Facebook en Instagram, waarop 44 & More zeer actief is! En is je geboortedatum bij hen bekend? Dan ontvang je een leuke kaart op je verjaardag. Dat zegt toch genoeg over de gezellige sfeer bij 44 & More?

Dé kledingwinkel voor vrouwen met maat 44 of meer in de omgeving van Zoetermeer. De openingstijden zijn op maandag van 13.00 - 17.30 uur, dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 17.30 uur en zaterdag van 9.30 - 17.00 uur.

Dorpsstraat 153B
2712 AG Zoetermeer
079 - 316 21 89
info@44andmore.nl
www.44andmore.nl