burg en burg

Vernieuwen. Het is belangrijk om te blijven innoveren, als persoon én bedrijf. Familiebedrijf Burg & Burg de Schuifdeurkast-specialist blijft met de showroom van 600m² en het assortiment inspireren door te blijven vernieuwen. Zo beschikt Burg & Burg sinds kort over unieke Hollandse houten vloeren van Bruynzeel.

Een keer wat anders dan laminaat: unieke Hollandse houten vloeren!

In de showroom aan de Heliumstraat 206 toont Michel van der Burg trots de Hollandse houten vloeren van eigen bodem. De kwaliteit van de robuuste vloeren van Bruynzeel zijn niet te vergelijken met laminaatvloeren. “De houten vloeren zien er echt chique uit. Het staat veel warmer en strakker dan een laminaatvloer”, zegt Michel. 

burg en burg

IN DRIE STAPPEN
De exclusieve houten vloeren van Bruynzeel, met 10 jaar garantie, zorgen voor een unieke sfeer in huis. De vloer is eenvoudig zelf samen te stellen in drie stappen. Je begint met het type vloer, met keuze uit zes verschillende eikenvloeren. Vervolgens bepaal je de kleur, bijvoorbeeld cacao, kaneel, gember, zeezout of anijs. Tot slot kies je de afwerking: geschuurd, geborsteld of verouderd. Of je liever een visgraatvloer of landhuisdelen hebt, de parketteurs leggen de vloer altijd perfect. “Vooral bij een groter oppervlakte ziet voor een visgraatvloer er erg gaaf uit”, vindt Michel. “Bij een eventuele beschadiging van de houten vloer kunnen we alle krassen en oneffenheden weghalen door te schuren en beitsen. Dan is vloer weer als nieuw!”

NET ALS OP HET PLATTELAND
Een andere trend die bij Burg & Burg te spotten is, zijn de barndeuren van Raffito. De zogeheten boerderijdeur heeft een schuifdeursysteem net als de boerderijschuren van vroeger. De landelijke sfeer zorgt voor een fraai contrast in een strakke, robuuste of industriële stijl. De barndeuren zijn een enorme hype!

ALLES OP MAAT
Natuurlijk staat de showroom van Burg & Burg vol met nog veel meer producten. Denk uiteraard aan schuifdeurkasten, kledingkasten, boekenkasten, inloopkasten, toegangsdeuren, ensuite deuren en kasten, kleinmeubelen en (laminaat/houten) vloeren. “Wij beschikken over professionele en deskundige adviseurs die voor elke situatie de beste oplossing creëren. Particulieren en bedrijven komen bij ons met specifieke wensen en ideeën over de invulling van hun project. Maten en kleuren lijken de grootste struikelblokken, maar dat hoeft niet. In de eigen werkplaats kan elk product uit de showroom op maat gemaakt worden”, aldus vader Jan.

VAN BEGIN TOT EIND
Burg & Burg heet niet voor niets de schuifdeurkast-specialist. “Ons schuifdeurkastenassortiment is zeer uitgebreid, van klassiek tot modern. We begeleiden onze klanten van het idee tot en met de montage in het keuzeproces. Vrijwel alles is mogelijk qua vormen, kleuren en materialen. De procedure van opmeten en offerte is bovendien gratis en vrijblijvend”, zegt Michel en vervolgt met een knipoog: “We halen alles uit de kast voor een tevreden klant.”

Heliumstraat 206
2718 RS Zoetermeer
079 - 361 74 35
info@burgenburg.nl
www.burgenburg.nl