Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 3 - APRIL 2019

SUNANTHA WELLNESS

Oorspronkelijk komt Noy uit een dorpje dat vlakbij bij de hoofdstad Bangkok ligt. Je kunt dus gerust stellen dat de passie voor de eeuwenoude Thaise medische en spirituele traditie in haar bloed zit. 

Een geluksmoment voor jezelf

In 1980 kwam zij naar Nederland en vond zij de liefde van haar leven in Zoetermeer. Jarenlang werkte zij met veel voldoening in het verzorgingstehuis Seghwaert. In 1995 gooide zij echter het roer om en volgde zij bij het College de Paris in Den Haag de opleiding schoonheidsspecialiste. Vervolgens verdiepte zij zich in diverse Thaise, Hawaïaanse en westerse massages. Sinds 2017 creëert gediplomeerd schoonheidsspecialiste Noy heerlijke geluksmomenten in haar gloednieuwe, oosters ingerichte schoonheidssalon. 

“De Thaise massage zorgt voor complete ontspanning en verlicht fysieke en geestelijke spanning. Pijnklachten als nek-, rug- en hoofdpijn kunnen na enkele sessies als sneeuw voor de zon verdwijnen. Er zijn zelfs speciale technieken om vrouwen van buik- en menstruatiepijnen af te helpen. Kortom, de Thaise massage resulteert in een optimale bloedcirculatie en vertraagt ook het verouderingsproces. Eigenlijk is het een mix van normale massage, acupressuur, yogatechnieken en stretchen. Na de massage voel je je als herboren en bruis je weer van de energie. 

GEZICHT- EN LICHAAMSBEHANDELINGEN
“Echte schoonheid komt van binnen, maar je uiterlijk is natuurlijk wel de eerste indruk. Als schoonheidsspecialiste verzorg ik diverse gezicht- en lichaamsbehandelingen. Een standaard gezichtsbehandeling bestaat uit reiniging en peeling. Na de huidanalyse verwijder ik onzuiverheden zoals mee-eters en epileer ik de wenkbrauwen. Vervolgens breng ik een masker aan na een ontspannende gezichtsmassage. Een huidverzorgende crème is de finishing touch. Last van rimpels, kraaienpootjes of littekens? Dan is een bindweefsel massagekuur dé oplossing.

SUNANTHA WELLNESS
Professioneel en zeer hygiënisch. Sfeervolle schoonheidssalon met de focus op diverse Thaise en westerse massages, gezichtsbehandelingen, pedicure & manicure, wenkbrauwen verven & epileren en harsen. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 11 tot 20 uur, zaterdag van 11 tot 19 uur. Via WhatsApp afspraak maken werk snel en eenvoudig!

Boekweitakker 21
2723 VW Zoetermeer
079 - 346 02 06
06 - 402 76 210
noy@sunanthawellness.nl
Facebook: sunanthabeautywellness.nl