Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 5 - NOVEMBER 2020

home woonconcepten

De vloer vormt de basis van jouw huis. HOME Woonconcepten begrijpt hoe belangrijk de vloer voor een huis is. De vloerspecialist heeft alles in huis op dat gebied én wat eromheen komt kijken. Mark van Es biedt met zijn bedrijf het totaalconcept met een all-in prijs, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent!

Eén aanspreekpunt voor de vloer en alles eromheen

Niet alleen een nieuwe vloer of vloerverwarming kan HOME Woonconcepten thuis verzorgen. Ook voor renovatie en stuc-, spuit- en schilderwerk kun je bij het team van Mark terecht. Zelfs voorbereidend installatiewerk (nieuwe badkamer en keuken), staallook deuren en kozijnen kunnen zij voor je regelen. HOME Woonconcepten is al vijf jaar een begrip in Zoetermeer.

AANSPREEKPUNT
“Wij hebben alles in huis”, zegt Mark trots. “We horen vaak dat de vloerverwarming en vloeren door verschillende bedrijven laten installeren fout gaat. Wat doe je als een van de twee opeens een week later wordt geleverd? Om deze stress te voorkomen, heeft de klant bij ons één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden rondom de vloer. Dat doen wij uitsluitend met eigen mensen, met elk zijn discipline. Zo nemen we het werk volledig uit handen van de klant.”

home woonconcepten

SFEER PROEVEN
Een vloer is de belangrijke uitgave in je huis, want het bepaalt de gehele sfeer. In de showroom aan de Van Leeuwenhoeklaan vind je nu al de trendkleuren voor 2021. “Opkomend is om een PVC-vloer in verschillende maten door elkaar te verwerken, zoals een smalle, middenmaat en brede plank. Dat leidt tot een speels effect. Nieuw is ook de geweven PVC-vloer, die antislip, anti-bacterieel en slijtvast is. Dat geeft de vloer een andere uitstraling.”

GENOEG KEUZE
HOME Woonconcepten heeft vloeren in alle prijsklassen. “Wij hebben een trendy adviescentrum met meer dan 300 varianten PVC-vloeren, naast alle monsters en proefstalen. Wij zijn de grootste in de regio voor PVC-vloeren”, zegt Mark, die aangeeft dat er veel mogelijkheden zijn met PVC-vloeren. “Je kunt de PVC-vloeren doortrekken naar het toilet en zelfs de trapbekleding. Dat kan ook in een andere tint.” Het wordt weer kouder, dus dan is een vloerverwarming wel zo fijn. Warme voeten kun je ook op een voordelige manier krijgen. “Wij leggen vloerverwarming aan op basis van het nieuwe verwarmen waarmee je op lagere temperatuur kan stoken, door de cv-temperatuur naar beneden te brengen, zonder vermindering van warmteafgifte. Ook zijn onze systemen geschikt voor een warmtepomp. Voor nu of in de toekomst. Uw vloerverwarming is er klaar voor. We zijn elke dag bezig met innoveren, waardoor we voor elke situatie een oplossing hebben. In onze showroom kan je de verschillende voorbeelden toepasbaar in iedere woning zien en kunnen we persoonlijk advies geven.”

THUIS UITZOEKEN
Nieuw is dat je op eenvoudige wijze thuis alvast je vloer kan uitzoeken. Maak een foto met je mobiel van de ruimte en upload deze op onderstaande site en de keuzepret kan beginnen!

www.floorlife.nl/homewoonconcepten

HOME WOONCONCEPTEN
Van Leeuwenhoeklaan 8A
079 - 234 07 77
info@homewoonconcepten.nl
www.homewoonconcepten.nl