Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 3 - APRIL 2019

EVENWICHT - JUDITH BOS

Volg je trouw de foodbloggers op Instagram, dan vliegen de eiwitshakes en komkommersoepjes met avocado je om de oren. Maar wat koop je zélf voor het avondeten vanavond, als je gezond en lekker wilt eten? In de jungle die de supermarkt heet, neemt gewichtsconsulent Judith Bosch je mee op Supermarkt-safari.

Durf jij mee op Supermarkt-safari?

“Zo’n 70 procent van de producten die je in de supermarkt vindt, is bewerkt voedsel”, vertelt Judith. “Denk maar eens aan de pakjes en zakjes, de verpakte tussendoortjes en de ontbijtgranen, daarin zitten veel onnodige suikers, vet of zout. Tijdens de supermarkt-safari leer ik je één-op-één hoe je gezonde keuzes kunt maken in dat oerwoud van producten.” 

STAP VOOR STAP
Judith, van huis uit verpleegkundige, begon jaren geleden met de opleiding tot gewichtsconsulent toen de getallen op haar eigen weegschaal een dieptepunt hadden bereikt. “Deze opleiding gaf mij veel inzicht in voeding en mijn eigen gedrag. Stap voor stap heb ik toen veranderingen in mijn leven doorgevoerd. En dat is precies wat ik mijn cliënten wil laten zien: pak het niet te groots aan, maar voer gewoon stap voor stap kleine veranderingen door. Ik kan je daarbij als gewichtsconsulent begeleiden, maar je kunt ook eenmalig een supermarkt-safari bij mij boeken.”

EVENWICHT - JUDITH BOS

OP SAFARI DOOR DE SUPERMARKT
Die begint al voor je één stap in de supermarkt hebt gezet. Judith vraagt je namelijk om haar een lijstje te sturen met alle boodschappen die je de week ervoor hebt gekocht. “Zo krijg ik een goed beeld welke producten je lekker vindt en kan ik de safari-route alvast goed voorbereiden. Wist je dat supermarkten al hun gezonde producten aan de buitenkant plaatsen, en de wat ongezondere maar oh zo lekkere producten precies op jouw route dwars door de supermarkt? Tijdens de safari lopen we samen door de buurtsuper. Ik leer je hoe je etiketten kunt lezen en waar je op kunt letten, zodat je in het vervolg zelf betere en bewustere keuzes kunt maken.”

WINNARES ONDERNEMERSSCHOOL ZOETERMEER
Het idee van de supermarkt-safari is niet zomaar ontstaan. Afgelopen november volgde Judith de 10-weekse opleiding aan de Ondernemersschool Zoetermeer en won zij de 1e prijs voor de beste ondernemerspitch. Tijdens de opleiding werken (aspirant-)ondernemers aan hun ondernemersvaardigheden. “Je wordt begeleid door docenten, ervaren ondernemers en professionals uit het bedrijfsleven. Met twee bijeenkomsten per week was dat vrij intensief, maar het heeft me nog meer gemotiveerd om mijn passie voor dit vak in een onderneming te gieten. En dus ook om mijn eigen vorm van de supermarkt-safari aan te bieden!”

TER ZAKE HET ONDERNEMERSHUIS
De Ondernemersschool Zoetermeer is een initiatief van Qredits Microfinanciering Nederland en wordt in Zoetermeer mogelijk gemaakt door de ondernemersvereniging RvOZ, de gemeente Zoetermeer en Ter Zake Het Ondernemershuis. Nieuwsgierig en klaar om te ondernemen of door te groeien? Aarzel niet en maak een afspraak met ondernemerscoach Irma de Graaff.

Markt 3
2711 CZ Zoetermeer
079 - 346 97 00 
info@tzho.nl 
www.klaaromteondernemen.nl

EVENWICHT
Geen crashdieet, geen vermageren en geen onhaalbare doelen. Bij gewichtsconsulent Judith Bosch gaat het vooral om anders eten, beter geïnformeerd zijn, je (emotionele) val-kuilen begrijpen en de balans vinden tussen verleiding en verandering. Met haar bedrijf Evenwicht won zij de pitchwedstrijd van de vierde editie van de Ondernemersschool Zoetermeer. Judith helpt ook jou graag verder met het vinden van een nieuw evenwicht.

Cesar Franckrode 3
2717 BA Zoetermeer
(wijk 17 Buytenwegh)
06 - 245 713 45
judith.bosch@evenwicht.info 
www.evenwicht.info