dresscode

Bij Dresscode in Winkelcentrum Rokkeveen is het een komen en gaan van klanten, die een kijkje komen nemen bij de steeds wisselenden collectie dameskleding die eigenaar Esli Verhaaff tegen scherpe prijzen kan aanbieden.

Dresscode biedt betaalbare damesmode

De kracht van de kledingcollectie ligt volgens Esli in het feit dat niet alleen
constant op de laatste mode, maar ook op de weerverwachting wordt ingespeeld. Hierdoor weten de klanten altijd wel iets van hun gading te vinden. Esli vervolgt: “Daarnaast weten we, dat er in de zogenaamde ‘bruiloftsmaanden’ altijd meer behoefte is aan feestelijke jurkjes en hier kopen we dan ook gericht op in.”

dresscode

Dresscode heeft ook een uitgebreide collectie jeans en broeken, van hoog model tot lager vallend, in de maten 34 t/m 48, altijd geprijsd rond 30 euro. Doorgaans is alles in de winkel niet duurder dan 35 euro, of het nu gaat om kleding, tassen, schoenen of accessoires.
“We hebben een enorme collectie betaalbare damesmode; van een trendy rokje tot een leuk colbertje en dit voor alle leeftijden”. Ook dames met een maatje meer zijn bij dresscode aan het goede adres. Naast een mooie collectie is onze klantvriendelijkheid minstens zo goed. Esli is trots op zijn team. “We doen het tenslotte met z’n allen”, aldus Esli.

Nathaliegang 128 A
2719 CS Zoetermeer
(naast Blokker / t.o Jumbo)
079 - 360 85 41
Facebook Dresscode fashion stores