Helders’ Drankenspeciaalzaak

Anneke Schutte en haar man Arnold Helders openden vol trots op 11 maart 2017 Helders’ Drankenspeciaalzaak aan de Dorpsstraat 130. Bij de zelfstandige slijterij van Anneke en haar partner Arnold Helders kun je net iets andere artikelen kopen dan bij de grote ketens. Denk hierbij aan binnenlands gedistilleerd, cognac, grappa, likeuren, mousserend, rum en whisky, mét een verhaal!

Dranken met een verhaal, voor de liefhebber

Ben je op zoek naar speciale alcoholische dranken? Dan moet je bij Anneke en Arnold zijn. Helders’ Drankenspeciaalzaak is een exclusief verkooppunt van de Wijnkring, PHD Wine Oil en Whisky Import Nederland. Voor alle wijnvragen kan men terecht bij wijnkenner Jos de Römph. Het trio vertelt met alle liefde het verhaal achter een product.

BELEVING
Anneke: “Klanten krijgen bij ons een unieke beleving. Zo kan men op zaterdag wijnen proeven, maar we organiseren ook geregeld een whiskydiner en nosing & tasting.” Helders’ Dranken-speciaalzaak beschikt over een ruim assortiment exclusieve whisky’s en de keuze in speciaalbieren is fors uitgebreid. Met de stempelkaart van de drankenspeciaalzaak krijg je bij besteding van 10 euro één stempel. Bij 20 stempels krijg je 20 procent korting bij geselecteerde producten of neem je een gratis glazenset mee. Ook voor een origineel relatiegeschenk ga je naar Anneke en Arnold. Kan je niet kiezen? Ga dan voor de cadeaukaart! Een bestelling boven 50 euro wordt gratis in Zoetermeer bezorgd.

WIJNFESTIVAL
Twee keer per jaar geeft Helders’ Drankenspeciaalzaak, in samenwerking met de leveranciers, een wijnfestival. Die dag staan er zo’n honderd wijnen open en iedereen (18+) mag langskomen om te proeven! Voor de exacte data moet je de nieuwsbrief, website of Facebook in de gaten houden.

Dorpsstraat 130
2712 AN Zoetermeer
079 - 500 2750
helders@drankenspeciaalzaak.nu
www.helders-drankenspeciaalzaak.nl