Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 2 - FEBRUARI 2019

Crown Business Center Zoetermeer

Ongeveer een jaar geleden reed Dewi Kloosterman langs de Stadspoort gelegen aan de Boerhaavelaan. De aankondiging van het Crown Business Center trok haar aandacht en ze besloot te solliciteren. De 24-jarige Zoetermeerse werd aangenomen en is in een jaar tijd uitgegroeid tot het visitekaartje van het Crown Business Center, dat kantoorunits en vergaderzalen aanbiedt.

Dit is Dewi, hét gezicht van het Crown Business Center Zoetermeer

Direct bij binnenkomst kijkt gastvrouw Dewi op, lacht vriendelijk en zegt gedag. Je voelt je meteen welkom. Na aanmelding neem je plaats op de comfortabele bank in de kleurrijke lobby en krijg je een kopje koffie of thee aangeboden. De stralende Dewi, hiervoor ambulant receptioniste, zet het voor je neer, terwijl jij rustig wacht op je afspraak. Zo gaat het er dagelijks aan toe in het nieuwe Crown Business Center Zoetermeer.  

Crown Business Center Zoetermeer

CONTACT MET MENSEN
“Het is leuk om iets vanaf het begin helpen op te bouwen”, vertelt Dewi, met een twinkeling in haar ogen. “Ik heb de huurders vanaf het begin leren kennen. Dat is ook precies waarom ik besloot te solliciteren. Het contact met de mensen maakt het zo leuk. Het wordt ook steeds drukker, dus gezelliger. Bovendien is het ideaal om in je eigen stad te werken.”

DRIE IN ÉÉN
Het Crown Bussines Center Zoetermeer kan nu al niet meer zonder Dewi. De telefoniste, receptioniste en gastvrouw ineen zorgt ervoor dat elke huurder en bezoeker zich volledig op zijn gemak voelt. Er is altijd iemand waar je naartoe kunt met vragen. Dewi komt uit Zoetermeer en weet wat er allemaal speelt in de stad. Ze neemt de telefoon op, verzorgt de post en ontvangt bezoekers, zodat jij je op jouw werk of afspraak kunt focussen. Ben je als huurder afwezig? Dewi neemt de telefoon wel voor je op! Als je een vergaderruimte bij het Crown Bussines Center huurt, zorgt Dewi ervoor dat alles klaarstaat. Tussendoor komt ze langs met een lekker kopje koffie of thee. 

Crown Business Center Zoetermeer

AANSPREEKPUNT
“Wij zijn erg blij met Dewi”, zegt Martijn Schuitemaker, Vastgoedadviseur van De Raad Makelaars. “Ze is een frisse jongedame met humor en uitstraling. Ze is voor ons een belangrijk spil in het web. Ze is echt goed in haar vak. Voor een huurder is het prettig om Dewi als aanspreekpunt te hebben bij problemen. Door haar persoonlijke aanpak weet de huurder meteen dat hij goed wordt geholpen. Ook weet je als huurder bij Dewi: mijn bezoeker wordt goed ontvangen als hij even moet wachten.” Ga een keer langs bij het Crown Business Center Zoetermeer en ervaar het zelf!

CROWN BUSINESS CENTER 
In het Crown Business Center Zoetermeer worden kantoorunits aangeboden, variërend vanaf 20 m2 tot honderden vierkante meters. Onder-nemers kunnen profiteren van het full-service pakket met de aanwezigheid van een centrale receptie, telefonie, internet en de mogelijkheid tot het boeken van vergaderfaciliteiten, bijvoor-beeld in combinatie met een netwerkborrel. De openingstijden van de receptie zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30-17.00 uur. 

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer
06 - 537 913 89
m.schuitemaker@deraadmakelaars.nl
www.crown-bc.nl
www.deraadmakelaars.nl