LODGE AT THE LAKE

Je ziet ze weleens voorbij komen op social media. Restaurants waarvan je meteen denkt: daar wil ik ook eten! Zoetermeer is sinds kort ook zo’n restaurant rijker: Logde at the Lake. Bij Dekker Zoetermeer ga jij dus komende zomer genieten van lunch, diner en nog veel meer!

Dit is de nieuwe hotspot van Zoetermeer: Lodge at the Lake

Na maanden verbouwen is het een resultaat om trots op te zijn. Lodge at the Lake is een modern restaurant met opvallende kleuren. En dan nog dat prachtige uitzicht over het water. Bij mooi weer geniet je op het terras en als het wat frisser is kijk je binnen ook uit op het meer dankzij de vele grote ramen. Nog belangrijker: de kaart staat vol met vegan en healthy gerechten, ook met vlees en vis. Wat dacht je van smashed avocado met granaatappelpitjes, ricotta en waterkers voor de lunch? En tijdens het diner kun je genieten van bijvoorbeeld een poké bowl met onder meer edamame (sojabonen), rode kool, mango en avocado. Een gezonde smoothie erbij en je hebt zeker een foto die ‘instagramable’ is! Mocht je liever pizza, pasta of grill willen, kun je terecht bij het Italiaanse restaurant Sweet Lake Italy. En het sportrestaurant is er ook nog! Alle restaurants zijn overigens aangepast, zodat iedereen veilig anderhalve meter afstand kan bewaren.

LODGE AT THE LAKE

MODERNE VERGADERZALEN
Het idee voor Lodge at the Lake ontstond vorig jaar al. “We wilden een nieuw concept in plaats van restaurant l’Elephant. Toen we daarmee begonnen dachten we: we pakken de rest ook mee”, vertelt directeur Roy Wunderink tijdens een rondleiding door Dekker Zoetermeer. Lodge at the Lake is niet het enige dat nieuw is. Een groot gedeelte van het sport-, party- en conferentiecentrum kreeg een opknapbeurt. Zakelijke klanten zullen de vergaderzalen nauwelijks herkennen. De ruimtes zijn ideaal voor een vergadering of andere zakelijke doeleinden in een trendy en informele omgeving. De zalen voor 10 tot 400 personen zijn per dagdeel te huur en te gebruiken voor bijvoorbeeld een jubileum, bedrijfsuitje, borrel of verjaardag.

TROUWEN AAN HET WATER
Dankzij het geweldige uitzicht en alle faciliteiten moet Lodge at the Lake dé trouwlocatie van Zoetermeer worden. Al is het voor alleen de ceremonie of de hele trouwdag. “Trouwen aan het water bij mooi weer en in de winter in de trouwzaal met perfect uitzicht op de mooie omgeving. Je hebt het rijk voor jou en je gasten alleen, want de ruimte is volledig afgesloten van de rest. Wij kunnen uiteraard ook de catering en feestavond verzorgen.”

TOTAALCONCEPT
Drie restaurants, vergaderzalen en het stadsstrand, daar blijft het niet bij. Lucky’s Bowling, de kids playground, escape rooms en sportmogelijkheden (tennis, snooker en pool) zijn er ook nog. Dekker Zoetermeer groeit steeds meer naar een totaalconcept voor een volledige dag vermaak. En als alles weer open mag gaan, dan is een arrangement: eten/bowlen snel geboekt!

LODGE AT THE LAKE
Scheglaan 12
2718 KZ Zoetermeer
info@dekkerzoetermeer.nl
079 368 42 42
www.lodgeatthelake.nl