demisec

De gemeente Zoetermeer waardeert lokaal maatschappelijk betrokken ondernemingen met het SEBO-Keurmerk. Er zijn inmiddels zo’n 55 bedrijven in Zoetermeer en omgeving met dit keurmerk. Op 11 juli a.s. krijgt ook DemiSec het SEBO-keurmerk uitgereikt. 

Demisec: sociaal en economisch betrokken

Naast de commerciële activiteiten van DemiSec houdt DemiSec zich met diverse maatschappelijke projecten bezig. Zo worden Gilde Zoetermeer en KWF Rotterdam ondersteund, is DemiSec hoofdsponsor van het grootste kinderevenementen van Berkel en Rodenrijs, wordt de Stichting Iedereen een Maaltijd financieel ondersteund en is Nicolette Bakker, eigenaar van DemiSec, bestuurslid van de stichting Annie Verdoold, een stichting die zich inzet tegen vereenzaming van ouderen in Rotterdam-Spangen.  Nicolette: “Ik vind het belangrijk een bijdrage te leveren aan het sociale klimaat van de steden en dorpen waar wij actief zijn met onze commerciële activiteiten.”

ONZE KRACHT: WE DOEN MEER DAN WE BELOVEN!
Dit jaar bestaat DemiSec 20 jaar. Van een bedrijf op een zolderkamer zijn we uitgegroeid tot een fullservice secretarieel bureau. De commerciële activiteiten van DemiSec omvatten secretariële ondersteuning in de breedste zin van het woord, verslaglegging van vergaderingen, secretariële ondersteuning, evenementenorganisatie, winkelstraatmanagement en parkmanagement. Professionele ondersteuning voor bedrijven, gemeenten, overheidsorganisaties, stichtingen en (ondernemers)verenigingen. Hebt u behoefte aan (tijdelijke) ondersteuning? Neem dan vrijblijvend contact op en maak kennis met de vele mogelijkheden die DemiSec te bieden heeft.

Industrieweg 82j
2651 BD  Berkel en Rodenrijs
010 - 511 04 40
06 - 221 314 55
info@demisec.nl
www.demisec.nl