Dekker Zoetermeer

Toonaangevend in de regio. Dekker Zoetermeer. Het sport-, party- en conferentiecentrum heeft de afgelopen jaren onder leiding van directeur Roy Wunderink een complete metamorfose ondergaan. Het multifunctionele centrum met de sportingang aan de rechterkant en de restaurants Sweet Lake Italy, l’ Elephant, het zalencentrum, de bowling, het snooker- & poolcentrum en de Escape Rooms aan de linkerkant is constant in beweging. Vanaf 1 december jl. is salesmanager Andy van der Meer toegevoegd aan het bevlogen team dat Dekker Zoetermeer nog meer op de kaart wil zetten. “Er is hier gewoon heel veel mogelijk,” start hij enthousiast.

Dekker Zoetermeer blijft zich verrassend en veelzijdig profileren!

“We profileren ons niet alleen door verrassende en veelzijdige activiteiten, maar ook door onze bijzondere locatie. Vanuit het buitenterras en het stadsstrand heb je namelijk een prachtig uitzicht over de vijver. Met onze restaurants, zalen en ervaring hebben we alles in huis om (ook)de mooiste dag van je leven onvergetelijk te maken. Via www.toptrouwlocatieroute.nl kunnen aanstaande bruidsparen zich inschrijven voor een rondleiding op
15 april. Maar natuurlijk kunnen wij aanstaande bruidsparen ook op andere dagen informeren over onze erkende trouwlocatie. Verder staan we bekend om onze tennis- en bowlingbanen en onze gerenoveerde vergaderzalen die voorzien zijn van alle moderne technieken. Exclusieve boardrooms, een theateropstelling voor bijvoorbeeld productpresentaties, schoolopstelling voor trainingen of een zakelijke lunch in één van onze restaurants maken de zakelijke arrangementen compleet.” 

Dekker Zoetermeer

ONTSPANNING NA INSPANNING
“Teambuilding na bijvoorbeeld een meeting is een hot item. Er zijn diverse opties. Van een borrel, een lunch, diner t/m een sportieve activiteit zoals bowlen, snookeren en tennissen. Onze vier escaperooms zijn ook een groot succes. Een bloedstollende ervaring die onvergetelijk is. Ontsnappen lijkt simpel, maar alles draait om samenwerking. Het thema Cabin in the Woods bezit twee identieke kamers, zodat twee teams het tegelijkertijd tegen elkaar op kunnen nemen. Vreemde geluiden, mysterieuze krachten en onverklaarbare gebeurtenissen werken misleidend. Welke team houdt het hoofd koel en ontsnapt het snelst?”  

VAN DEKKER’S PUBQUIZ TOT SICILY IN THE SAND!
“Soms willen bedrijven hun zakelijke activiteit met iets totaal anders afsluiten. Dus bedacht onze nieuwe eventmanager Mariska de Heer, Dekker’s PubQuiz. Voor iedereen die gek is op vraagspelletjes! Samen met je collega’s, vrienden of familie neem je het op tegen andere teams. Deze activiteit staat garant voor een paar uur fanatisme, enthousiasme en gezelligheid. Onze quizmaster praat de acht vragenrondes ludiek aan elkaar. Verschillende zintuigen moeten maximaal ingezet worden om als winnaar uit de bus te komen. Uiteraard is de bar open voor de ingelaste hersenbreaks. Tijdens twee weekenden, 13 t/m 15 juli en 25 t/m 26 augustus, willen we een zomers gevoel creëren rondom ons stadsstrand met “Sicily in the Sand”. Een zinderend zomerfestival met o.a. koele zomerdrankjes en relaxte loungemuziek. Natuurlijk bereiden onze koks heerlijke vis- en vlees- en vegetarische gerechten op de buitenbarcues. Laat het voorjaar maar komen!” besluit Andy.

Scheglaan 12
2718 KZ Zoetermeer
079 - 368 42 42
info@dekkerzoetermeer.nl
www.dekkerzoetermeer.nl