De Noord AA Ondernemersborrel

De Noord AA Ondernemersborrel is een maandelijkse bijeenkomst van ondernemers uit Zoetermeer en de regio.

De Noord AA Ondernemersborrel

Iedereen die onderneemt in Zoetermeer e.o. of een bedrijf vertegenwoordigt is van harte welkom om mee te doen en elkaar maandelijks te treffen. Het is een laagdrempelige borrel waarbij het gaat om elkaar ontmoeten en bijpraten. Met enige regelmaat sluiten er mensen aan vanuit de gemeente of de politiek. Wij organiseren maandelijks een borrel waarbij soms een spreker, activiteit, muzikale omlijsting, presentatie of workshop plaats vindt. Oftewel een zeer gevarieerd aanbod. Wat ons bindt is het ‘netwerken’, oftewel gezellig eens per maand op vrijdag samen een borrel drinken leidend. Het is géén vereniging waar je lid van wordt maar een trefpunt waar je elkaar ontmoet. Dus geen inschrijfgeld en geen lidmaatschapsgeld. De deelname is gratis, maar soms worden er deelnamekosten gevraagd met name voor activiteiten. Voor slechts EUR 25,00 per jaar kan je sponsor worden van de club, dan sta je tussen de collega’s op www.noordaaondernemersborrel.nl.

Op die website staat de agenda en alle geplande evenementen. We kunnen daar natuurlijk wel eens vanaf wijken, het is meer een leidraad. Sinds het ontstaan in 2015 zijn er al een aantal vaste waardes. Met o.a. Zoetermeer Blues bij Hovestein in juni, de Barbecue in Juli, de Winterborrel en de Nieuwjaarsborrel zijn deze inmiddels een begrip.

Via onze Facebookgroep NoordAa Ondernemersborrel.nl stellen wij ondernemers voor en delen wij leuke promoties van onze sponsoren. Sluit je dus aan het is gratis en vrijblijvend echt!!!

Happy Moose
Het Lange Land 20
2725 KZ Zoetermeer
www.noordaaondernemersborrel.nl