Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 5 - NOVEMBER 2020

STICHTING VRIENDEN VAN ’T LANGELAND ZIEKENHUIS

De Leyens Fitnessclub uit Zoetermeer biedt het personeel van het LangeLand Ziekenhuis, als blijk van waardering voor hun enorme inzet, een origineel cadeau aan. Gedurende drie maanden mogen ze gratis gebruik maken van de zogeheten Milon-Cirkel.

De Leyens Fitnessclub in actie voor LangeLand Ziekenhuis

Deze vorm van fitness is een effectieve workout van een 35 minuten durende training met een volgens ervaringsdeskundigen gegarandeerd resultaat. De trainingen vinden plaats op speciale tijden waarbij rekening wordt gehouden met de drukke werktijden van het zorgpersoneel. Men kan hier in een veilige omgeving sporten, waar de nodige voorzorgsmaatregelen zijn genomen om besmettingsgevaar zoveel mogelijk uit te sluiten.

RESPECT
“Wij hebben veel respect voor alle zorgmedewerkers die dag en nacht klaarstonden tijdens de eerste coronagolf, aldus Susanne Rensen, manager van De Leyens Fitnessclub. “Gedurende deze tweede golf, die helaas voorlopig nog niet voorbij lijkt, wordt wederom veel van hen gevraagd. In zo’n hectische tijd is het belangrijk om je weerstand op peil te houden, fit te blijven en in de schaarse momenten van vrije tijd te zorgen voor een stukje lichamelijke en geestelijke ontspanning.”

WORD DONATEUR EN STEUN DE STICHTING
Wilt u het werk van de Vrienden van ’t Lange Land Ziekenhuis steunen? U kunt donateur worden voor minimaal 30 euro per jaar. Als dank ontvangt u ons magazine en wordt u jaarlijks uitgenodigd voor een donateursdag. Uiteraard als dit binnen de huidige coronacrisis mogelijk is en de RIVM-regels kunnen worden nageleefd. Tevens ontvangt u een pas waarmee u korting krijgt op het assortiment in de Brasserie in het ziekenhuis. Als u zelf wordt opgenomen, dan ontvangt u bij opname als donateur bovendien een bloemetje en dagelijks een krant naar keuze bij uw bed. Ook eenmalige giften zijn uiteraard van harte welkom. De nieuwe website www.vriendenlangeland.nl is onlangs gelanceerd. Het is zeker de moeite waard om hier even een kijkje op te nemen.

STICHTING VRIENDEN VAN ’T LANGELAND ZIEKENHUIS
Heeft u vragen over Stichting Vrienden van ’t LangeLand Ziekenhuis? Dan kunt u mailen naar info@vriendenlangeland.nl