JUST | NOTARIS VAN DER BIJL

“De A12 loopt door Zoetermeer”. Het is inmiddels een gevleugelde uitspraak van commercieel manager Camillus Overmeire van notariskantoor Just | Notaris Van der Bijl. De groeiambitie van het innovatieve notariskantoor staat niet stil. Naast de uitbreiding van het aantal kandidaat-notarissen was er ook dringend behoefte aan een tweede notaris naast notaris Arie Jan van der Bijl. Op 8 augustus jl. was het na een intensieve voorbereiding van ruim een jaar eindelijk zover. Het snelst groeiende notariskantoor van de regio Zoetermeer is trots en verheugd op de officiële benoeming bij Koninklijk Besluit van Mr. Maarten Schils als notaris in Zoetermeer. 

De benoeming van Mr. Maarten schils als notaris in Zoetermeer sluit naadloos aan bij onze groeiambitie!

“Iedereen moet wel eens in zijn leven naar de notaris. Bijvoorbeeld bij de koop of verkoop van een huis, zaken rond een eigen onderneming, het opstellen van een samenlevingscontract of (levens)testament. De notaris helpt mensen om tot rechtsgeldige en bindende afspraken te komen. Iedere notaris verricht in principe dezelfde handelingen. Door onze efficiënte werkwijze zijn onze tarieven echter aanmerkelijk scherper dan de tarieven van onze concurrenten. Waarom zou je dan meer betalen voor dezelfde handelingen? Veel cliënten, zelfs van ver buiten de randstad, waarderen onze werkwijze, waardoor onze groei onverminderd voortgaat. Met de aanstelling van Mr. Maarten Schils, als notaris in Zoetermeer, zijn we dan ook uiterst tevreden,” vertelt Camillus. “Zijn aanstelling past exact bij onze grenzeloze ambitie om het grootste notariskantoor van de regio te worden.”

JUST | NOTARIS VAN DER BIJL

GEPOKT & GEMAZELD
“In ons notariskantoor werken nu drie ‘soorten’ notarissen: twee notarissen: Arie Jan van der Bijl en Maarten Schils, een toegevoegd notaris en dertien kandidaat-notarissen. De notarissen zijn benoemd bij Koninklijk Besluit en hebben de eed afgelegd. Zij begeleiden cliënten, stellen notariële aktes op en ondertekenen aktes. Een toegevoegd notaris heeft dezelfde bevoegdheden en taken als de notaris, maar is in loondienst. Een kandidaat-notaris mag alleen aktes ondertekenen als hij/zij is aangewezen als waarnemer van de notaris. Met de aanstelling van Maarten Schils als notaris wordt onze passeerkracht dus aanzienlijk vergroot. Hij is een commerciële man met een uitgebreid netwerk dat zich uitstrekt over de regio. Zijn vakkennis op het gebied van diverse rechts-gebieden is bijzonder groot. Hij gaat zich vooral focussen op de nieuwbouw en de ontwikkeling van voormalige bedrijfsterreinen inclusief de financiële en fiscale afwikkeling. De expertise van Maarten maakt ons kantoor nog completer. Uiteraard besteden we ook aandacht aan de nazorg van de verkoop van de woning door partijen en de ontstane vermogens- positie, die we familierechtelijk moeten vast-leggen. Kortom, we zijn bijzonder trots en blij met de benoeming van Maarten Schils als notaris bij ons kantoor,” besluit Camillus.

JUST | NOTARIS VAN DER BIJL
Innovatief, deskundig, klantvriendelijk en concurrerend. Gespecialiseerd in familierecht, ondernemingsrecht en registergoed. Snelst groeiende notariskantoor van de regio Zoetermeer. Notaris Mr. Arie Jan van der Bijl, notaris Mr. Maarten Schils, dertien kandidaat-notarissen, drie notarisklerken en zestien notarieel ondersteunende medewerkers staan dagelijks voor u klaar. Alle akten passeren bij de notaris.

Bredewater 22
2715 CA Zoetermeer
079 - 323 97 61
zoetermeer@justnotarissen.nl
www.justvanderbijl.nl