Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 5 - NOVEMBER 2020

balrobe

Het wordt vroeger donker, de dagen worden grijzer en kouder. Het zonnetje gaan we helaas steeds minder vaak zien. Dat heeft natuurlijk ook invloed op onze huid. Daarom is het nu de ideale tijd voor behandelingen met microdermabrasie en microneedling bij Balsobé Huidspecialisaties en Huidverzorging.

Dankzij microkristallen, naaldjes en (fruit)zuren wordt jouw huid voorbereid op de winter

Microdermabrasie en microneedling? Dat klinkt nogal spannend. Eigenaresse Eva van Balsobé legt het zelf uit: “Na het reinigen van de huid en het verwijderen van mee-eters, gerstekorrels en andere onzuiverheden worden dode en beschadigde huidcellen geschuurd met een fijne straal microkristallen. Met een roller met fijne naaldjes worden vervolgens kanaaltjes in de huid gemaakt waardoor actieve stoffen nóg beter worden opgenomen door de huid. ”

DIRECT RESULTAAT
Een vermoeide huid knapt direct op, de vale huid straalt meteen weer. Rimpels verliezen diepte, pigmentatie wordt lichter en grove poriën fijner. Zelfs de huid met of zonder (acné) littekens ziet er na deze combi-behandeling veel beter uit!

balrobe

FRIS EN FRUITIG
Een voorbehandeling met fruitzuren is ook populair, vertelt Eva. “Fruitzuren doorbreken de bovenste huidlaag en de dode huidcellen van de opperhuid worden verwijderd. De werkzame stoffen dringen nu makke-lijker en dieper door in de huid, de celvernieuwing gaat beginnen! De voornaamste zuren voor deze behandeling zijn extracten van passievruchten, druiven en ananas. Maar toevoegingen zoals olie van abrikozenpitten en extracten van appel, perzik en zoete amandelen verstevigen, verzachten, verfrissen, hydrateren én verkoelen de huid. De huid wordt frisser, houdt meer vocht vast en voelt onmiddellijk aangenaam en ontspannen aan.”

PURE VERWENNERIJ
Extra verzorging van de tere huid rondom de ogen met een oogpakking maakt de behandeling af. Ook de oogpakking wordt volledig op uw behoeften afgestemd en zorgt voor een snelle, zichtbare versteviging van de tere huid rond de ogen. Ook heeft een oogpakking direct een kalmerende werking bij een gevoelige, geïrriteerde of gezwollen huid. De huid zal steviger, gladder en minder gezwollen lijken en donkere kringen zullen verminderen. “Als je na de behandeling onze salon verlaat, ziet uw huid er weer mooi en gezond uit en voelt deze glad en soepel aan.”

RUST
Eva: “Natuurlijk is een schoonheidsbehandeling niet alleen maar erg goed voor de huid. Het is ook een moment voor jezelf waarin je in alle rust kunt genieten van pure verwennerij. Dat kan iedereen deze donkere dagen wel gebruiken!” Rondom de feestdagen is het altijd erg druk, boek daarom snel een behandeling. Benieuwd naar de laatste acties? Kijk op www.balsobe.nl

BALSOBÉ
Absrechtstraat 45
2729 AW  Zoetermeer
06 15 34 1718
eva@balsobe.nl
www.balsobe.nl