Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 5 - NOVEMBER 2019

crown business center Zoetermeer

De Zoetermeerse Zakenvrouwen hebben het nog steeds over het uitzicht vanuit het Crown Business Center Zoetermeer. Op de dertiende etage van het businesscenter, in het verlengde van de Nelson Mandelabrug, heb je een fraaie uitkijk over Zoetermeer. Dat ondervonden de Zoetermeerse Zakenvrouwen vorige maand tijdens hun evenement ‘Groei met Zoetermeerse Zakenvrouwen’. Het mooie uitzicht was uiteraard niet de enige reden voor de samenwerking tussen de community en de aanbieder van kantoorunits en vergaderruimtes.

Crown business center leeft meer en meer mede dankzij zoetermeerse zakenvrouwen

Op 17 oktober was het Crown Business Center de gastheer van het evenement ‘Groei met Zoetermeerse Zakenvrouwen’. Het was voor het Crown Business Center een van de eerste evenementen, na de Startersdag voor starters, zzp’ers & small business owners in mei. Via de Startersdag kwam Marloes de Ruiter, founder van Zoetermeerse Zakenvrouwen, in aanraking met het Crown Business Center. Zoetermeerse Zakenvrouwen is een platform voor carrièrevrouwen in de regio Zoetermeer. Zoetermeerse Zakenvrouwen ondersteunt vrouwen met hun idee om een eigen onderneming te starten of net zijn begonnen met hun eigen bedrijf. Vijf keer per jaar houden zij gratis bijeenkomsten. “Bij onze meetings staat niemand alleen. Iedereen is gelijk. Sommige vrouwen vinden het eng om bij een gesprek in te breken, vooral tussen mannen in pak. Bij ons is het laagdrempelig. We ontvangen iedereen persoonlijk, waardoor de vrouwen zich meteen welkom voelen. Het is heel gezellig, maar ook zakelijk.”

crown business center

ONDER DE INDRUK
Liefst 40 vrouwen waren bij het Crown Business Center aanwezig voor een workshop, rondleiding en afsluitende borrel. “De hoogste opkomst ooit”, laat Marloes trots weten. “Velen wisten niet welke faciliteiten hier allemaal beschikbaar zijn.” Marloes was wél op de hoogte van de mogelijkheden in het Crown Business Center. “Begin oktober heb ik hier mogen flexwerken. Toen heb ik ook stories op Instagram gemaakt en daar kwam veel belangstelling uit. Ik vind het belangrijk dat ondernemers elkaar ondersteunen. Zoetermeerse Zakenvrouwen is vaak op zoek naar een werkplek en het Crown Business Center beschikt over de benodigde faciliteiten. En dan ziet het er hier ook nog prachtig uit, dat vinden vrouwen altijd belangrijk”, zegt Marloes met een lach.  

OPEN VOOR ANDEREN
Martijn Schuitemaker is vastgoedadviseur bij De Raad Makelaars en ondersteunt met het Crown Business Center graag initiatieven als Zoetermeerse Zakenvrouwen. “Wij staan open voor andere community’s, maar zijn wel selectief. Een goede ervaring met Crown Business Center is voor ons uiteraard erg belangrijk, maar het moet ook iets opleveren. Het moeten actuele onderwerpen zijn en echt iets toevoegen. Ook voor onze huurders moet het interessant zijn. Zij moeten elkaar versterken en een relatie met elkaar aangaan. Als ik hier door de gang loop, zie ik vaak open deuren. Ondernemers lopen gewoon bij elkaar binnen voor een gezellig of zakelijk praatje. Net als bij de Zoetermeerse Zakenvrouwen. Het gaat steeds meer leven in het Crown Business Center.”

 

In het Crown Business Center Zoetermeer worden kantoorunits aangeboden, variërend vanaf 20 m2 tot honderden vierkante meters. Ondernemers kunnen profiteren van het full-service pakket met een centrale receptie, telefonie, internet en de mogelijkheid tot het boeken van vergaderfaciliteiten, bijvoorbeeld in combinatie met een netwerkborrel. De openingstijden van de receptie zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30-17.00 uur. 

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer
06 - 537 913 89
m.schuitemaker@deraadmakelaars.nl
www.crown-bc.nl
www.deraadmakelaars.nl