DemiSec is gevestigd op de Industrieweg 82j te Berkel en Rodenrijs en verzorgt de verslaglegging van vergaderingen voor tal van overheden en andere relaties. Daarnaast levert DemiSec secretariële ondersteuning, ondersteuning bij de organisatie van evenementen, algemene ondersteuning van ondernemersverenigingen, diverse werkzaamheden op het gebied van veilig ondernemen in winkelgebieden en parkmanagement op bedrijventerreinen.

Collega gezocht! Secretarieel medewerker

FUNCTIEOMSCHRIJVING
In deze functie ondersteun je twee collega’s bij hun dagelijkse werkzaamheden. Je bent daarin proactief, zeer zelfstandig en krachtig in je rol als secretarieel medewerker. Je neemt werk uit handen, je bereidt stukken en mails voor, je maakt verslagen van vergaderingen, helpt bij het organiseren van evenementen en bent als het ware een duizendpoot die van veel markten thuis is.

WIE ZOEKEN WIJ?
Je weet goed prioriteiten te stellen. Je hebt een helicopterview en ziet wat er nodig is en van je verwacht wordt. Daarnaast heb je een commerciële instelling en ben je niet bang om in de toekomst bezoeken af te leggen bij (potentiële) opdrachtgevers. Je bent doortastend, flexibel, creatief in het oplossen van vraagstukken en je draagt graag bij aan de verdere ontwikkeling van de organisatie. Je bent gewend om snel en slagvaardig te schakelen. Je houdt van afwisseling en presteert goed onder druk. Kortom, een enthousiaste, vlotte persoonlijkheid met flair, discipline en betrokkenheid is meer dan welkom.

FUNCTIE-EISEN
•  Mbo+/hbo-niveau (bij voorkeur richting secretarieel)
•  5 à 10 jaar ervaring als directiesecretaresse, executive, personal of managementassistente
•  Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in de Nederlandse taal
•  Uitstekende kennis van MS Office (met name Word, Excel, PowerPoint)
•  Servicegericht, zelfstandig, discreet, accuraat, representatief, hands-on en proactief. Daarnaast beschik je over goede organisatorische vaardigheden.

AANBOD
Deze zelfstandige functie kan parttime worden vervuld. Je bent 20-24 uur per week werkzaam, verdeeld over 4 à 5 werkdagen. Het aantal uur kan in overleg worden bepaald. Het salaris is marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

CONTACTINFORMATIE
Herken je jezelf in dit profiel? Wacht niet langer en stuur ons vandaag nog jouw sollicitatie. Dat kan gemakkelijk via b.bakker@demisec.nl. Graag ontvangen we je c.v. en een korte motivatie voor deze baan. Bellen kan natuurlijk ook: 010-5110440. Vraag naar Barbara Bakker.