Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 3 - APRIL 2019

CHIROPRACTIE WRIGHT

Bekkeninstabiliteit wordt vaak in één adem genoemd met zwangere vrouwen. Dat mannen en kinderen er ook last van kunnen hebben, is minder bekend. Bekkeninstabiliteit zorgt voor veel uiteenlopende, pijnlijke klachten waar mensen jaren last van kunnen hebben. Chiropractor Michael Wright ontwikkelde een effectieve behandelingsmethode, waardoor de symptomen in zes behandelingen aanzienlijk afnemen.

Chiropractor Wright heeft dé oplossing voor chronische bekkeninstabiliteit

Zes jaar lang deed de nu 68-jarige chiropractor Michael onderzoek naar bekkeninstabiliteit. “Dat deed ik omdat ik dertig jaar lang last had van mijn bekken en geen enkele dokter mij kon helpen”, vertelt Michael van Chiropractie Wright. Dat bekkeninstabiliteit kan ontstaan door bijvoorbeeld een val of door een botsing tijdens het sporten is bij velen nauwelijks bekend. “Dertig jaar geleden maakte ik een val op een boerderij. Sindsdien had ik klachten die niet verdwenen. Ik dokterde zelf uit wat het zou kunnen zijn en wat ik zou kunnen doen om het te verhelpen.” 

CHIROPRACTIE WRIGHT IN TRANEN
Patiënten die hij behandelt zijn soms in tranen als de behandeling aanslaat en zij na jaren eindelijk pijnvrij zijn. Een groot compliment, vindt Michael. “Eigenlijk is bekkeninstabiliteit niet het juiste woord voor de aandoening. Het bekken zit namelijk op slot, maar is niet instabiel. Omdat artsen de symptomen die optreden bij chronische bekkeninstabiliteit niet opmerken, lopen mensen onnodig lang door met pijn.” 

PIJNVRIJ
Michael kan cliënten soms met twee behandelingen in drie weken tijd al van veel pijn verlossen. “Dan is het nog niet over, maar de ergste klachten zijn wel verdwenen” , laat hij weten. “Ik kan mensen die misschien wel twintig jaar pijn hadden niet in een paar behandelingen pijnvrij krijgen. Na zoveel jaren met klachten duurt het herstel ook langer en zijn er meer behandelingen nodig. De structuur van het bekken in de juiste stand terugbrengen is de enige manier om het probleem op te lossen.” Zelfs klachten als rug- en heuppijn, diarree, obstipatie, pijn aan de testikels en hoofdpijn verdwijnen na een aantal behandelingen. 

PREVENTIEF BEHANDELEN
Niet alleen kan de chiropractor een belangrijke rol spelen als er al problemen met het bekken zijn geconstateerd, hij kan ook veel leed voorkomen bij zwangere vrouwen. “Door hen voor de bevalling te behandelen kan ik de kans op bekkeninstabiliteit verkleinen of zelfs voorkomen.” Dat veel mensen niet weten wat hij voor hen kan betekenen, verbaast Wright niet. “Chiropractie is niet echt bekend en ik bespeur soms weerstand ertegen. Dat is jammer, want zo blijven mensen onnodig rondlopen met pijnklachten en zeggen als ze bij mij zijn geweest: ‘Was ik maar eerder gekomen’.”

CHIROPRACTIE WRIGHT

CHIROPRACTIE WRIGHT 
Chiropractor Wright kan met behulp van de nieuwste technieken bekkeninstabiliteit bestrijden. Bekkeninstabiliteit zorgt voor veel verschillende klachten waar mensen jaren last van kunnen hebben. Maar enkele behandelingen bij Michael kunnen al de pijn verlichten. De openingstijden van Chiropractie Wright zijn op dinsdag van 9.00-17.00 uur en donderdag van 9.00-19.00 uur.

Dorpsstraat 277
2391 CE Hazerswoude-Dorp 
0172 - 82 02 10
info@balance4health.nl
www.balance4health.nl