spark

Het staat in grote letters op de voorgevel: SPARK. Toch weet niet iedere Zoetermeerder dat SPARK is verhuisd en sinds half maart is gevestigd aan het Koraalrood 17 in Rokkeveen. SPARK is gegroeid door de personal training (ook aan huis), maar biedt daarnaast op de nieuwe locatie tevens medisch fitness, groepslessen én fysiotherapie.

Breng wat meer SPARK in je leven!

“Rokkeveen schreeuwde om een beetje spark”, zegt SPARK-eigenaar Stefan Koot met een glimlach over de verhuizing. Het Koraalrood 17 is sindsdien dé plek om jouw fitnessdoelstellingen te behalen. “Bij SPARK kiezen we voor een persoonlijke benadering. Zo is elk behandelplan volledig afgestemd op jou als individu. We gaan je eerst screenen en gaan dieper in op jouw situatie. Zo kunnen we in een eerder stadium een rode vlag signaleren om daarop te anticiperen. Bijvoorbeeld met fysiotherapie.”

spark

OORZAAK AANPAKKEN
Sinds kort kun je dus ook voor fysiotherapie bij SPARK terecht. De drie fysiotherapeuten werken oplossingsgericht en behandelen niet alleen het probleem, maar pakken juist de oorzaak van de klachten aan. Zo kunnen nek-, schouder- en rugklachten en sportblessures (de specialisaties van SPARK) ergens anders in het lichaam ontstaan. “Wij gaan niet uit van het aantal behande-lingen dat je vergoed krijgt, maar willen jou zo snel mogelijk van je klachten helpen. We bewaren de behandelingen voor de momenten dat je het écht nodig hebt. Zo kom je nóg sterker uit de revalidatie dan voor je blessure.” Eerst proberen? Neem contact op voor een gratis consult fysiotherapie of doe een proeftraining!

SPARK 
SPARK heeft alle expertise in huis om jouw doelen te behalen: personal trainers, fysiotherapeuten en diëtisten. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.00-22.00 uur en zaterdag en zondag van 9.00-15.00 uur.

Koraalrood 17
2718 SB Zoetermeer
06 - 39 79 89 99
hallo@sparkfysiotherapie.nl
www.sparkpt.nl