Harm Meijer

Uitnodiging voor ondernemers, winkeliers en vastgoedeigenaren. Locatie restaurant de Sniep. Datum 15 mei 2018. Aanvang 19.30 uur.

Bouw mee aan een nieuwe Retailstructuur in Zoetermeer

Mooi om waar te nemen hoe een lokaal VVD initiatief, gestart in oktober 2016, nu in 2018 leidt tot een olievlekwerking in Zoetermeer. Het initiatief breidt zich niet alleen uit naar meer betrokkenheid van winkeliers en onder-nemers in de stad maar ook de gemeente en lokale politici raken betrokken. Lokale politici laten weten om samen met ondernemers op te willen trekken als er een nieuwe Retailconcept voor Zoetermeer moet komen. Een mooie ontwikkeling! 

EEN BEWEGING IS IN GANG GEZET!
Het Retail 3.0 initiatief spreekt mensen aan omdat het huidige Retail klimaat in Zoetermeer toe is aan vernieuwing. Een vernieuwing die bevestigd wordt door verontruste winkeliers, ontevreden ondernemers, vastgoedeigenaren maar ook door ontevredenheid bij het winkelend publiek. 
De lokale VVD wil samen met andere politieke partijen en de gemeente de uitdaging aan om te komen tot een aantrekkelijke en vitale winkelstructuur met sociale meerwaarde voor inwoners, ondernemers en vastgoedeigenaren en de werkgelegenheid in de stad Zoetermeer. Een beweging is in gang gezet!

COLLECTIEF CONCREET MAKEN VAN RETAIL TOEKOMSTPLANNEN:
Ondernemers, winkeliers en vastgoedeigenaren worden uitgenodigd deel te nemen aan een discussieavond om gezamenlijk met gemeente en lokale politici een nieuwe Retailstructuur in Zoetermeer concreet te maken. Raadsleden hebben toegezegd actief mee te willen denken in het opzetten van een nieuwe Retailconcept voor Zoetermeer. De 4e bijeenkomst staat in het teken van maken van concrete afspraken de lokale politiek, de gemeente en met ondernemers, winkeliers en vastgoed-eigenaren in Zoetermeer. De voorgaande drie Retail 3.0 bijeenkomsten is te veel gesproken over wat er zou moeten veranderen. De tijd is rijp het nu ook daadwerkelijk te doen!

Powered by VVD Zoetermeer

Neem het initiatief en doe mee! 
Meldt u aan via de link: retail3.0@outlook.com