STICHTING VRIENDEN LANGELAND

Zowel vanuit Zoetermeer als de omliggende gemeenten dragen ondernemers het LangeLand Ziekenhuis een warm hart toe. “Deze support moeten we uiteraard vasthouden”, reageert bestuurslid Bart Bakker. “We onderhouden graag nauwe contacten met hen. Het is mooi dat er positiviteit rondom het ziekenhuis heerst. Maar dit moet ook in de toekomst zo blijven. Blijf ons daarom steunen….(!)”.

Blijf het LangeLand steunen!

Rolien van Groeningen is toegetreden tot het bestuur van de Vrienden van het LangeLand ziekenhuis. Zij is voormalig verpleegkundige en kent de achtergronden van de zorg. Haar bedrijf, dat onder andere gespecialiseerd is in huishoudelijke diensten, telt inmiddels meer dan honderd medewerkers.

“Ik heb er zin in”, reageert Rolien van Groeningen. “Deze bestuursfunctie is een aansprekende uitdaging. Ik wil graag mijn steentje er aan bijdragen om door middel van de ‘Vrienden’ de faciliteiten voor het LangeLand te vergroten. Tevens kijk ik uit naar de samenwerking met de overige bestuursleden”.

Namens ‘De Vrienden van het LangeLand’ reikte het bestuur een aantal gesponsorde koelvesten uit. “De temperaturen bij ons op de afdeling zijn in de zomermaanden al hoog en het werken in de noodzakelijke beschermende kleding is daarbij een extra belasting. Deze koelvesten bieden uitkomst en daar zijn we bijzonder blij mee....!” aldus Claudia van der Laan en Marianne Havik, die ook Corona-patiënten behandelden. “Het geeft ons tijdens de werkzaamheden meer comfort. Met dank aan de sponsoren”.

“Er is bijzonder snel geschakeld”, reageert Rolien van Groeningen. “In het netwerk van De Vrienden zitten ondernemers die het zorgpersoneel met hart en ziel willen steunen”.

“Hun bijdragen worden enorm gewaardeerd” vult Bart Bakker aan. “We gaan dan ook graag op (werk)bezoek bij sponsors om hen nog even persoonlijk te bedanken. Het blijft mooi dat lokale ondernemers in Zoetermeer het ziekenhuis blijven steunen. Hier zijn we hen bijzonder dankbaar voor.”

Ondernemers en andere relaties die de Vrienden van het LangeLand willen steunen, kunnen mailen naar b.bakker@vriendenlangeland.nl of bellen met 06 - 506 171 22.