Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 2 - FEBRUARI 2020

Biketotaal Thijs Brand

Biketotaal Thijs Brand staat bekend om de goede service en nazorg mede door het Fietspaspoort, waarmee de klant automatisch wordt uitgenodigd voor onderhoud aan zijn fiets. Daar doen we bij aanschaf van een elektrische fiets nog een schep bovenop. In plaats van de standaard 2 jaar fabrieksgarantie, doet Biketotaal daar nog eens 3 jaar bij.

Biketotaal Thijs Brand: nu 5 jaar onbezorgd genieten van uw elektrische fiets!

Nieuwe fietsen, elektrische fietsen, vouwfietsen (Brompton), kinderfietsen, tweedehands fietsen, fietsaccessoires, fietsreparaties en ga zo maar door. Biketotaal Thijs Brand biedt, zoals de naam verklapt, het totaalconcept op fietsgebied. Werkelijk alles wat met fietsen te maken heeft is in huis. In de afgelopen jaren zijn diverse fietsenwinkels verdwenen in Zoetermeer, maar Biketotaal Thijs Brand is sterker dan ooit terug na heropening 7 jaar geleden.

Biketotaal Thijs Brand

HART VAN HET BEDRIJF
In de werkplaats staan drie gediplomeerde en vakkundige medewerkers én een leergierige stagiair. “De werkplaats is het hart van ons bedrijf. Daar gebeurt alles: van het verstellen van de zadelhoogte en oppompen van banden tot complete onderhoudsbeurten. Als je je fiets regelmatig laat onderhouden, rij je veel veiliger en comfortabeler. Ook voorkom je dure reparaties, omdat we beginnende gebreken meteen verhelpen.” Tevens hebben we (elektrische) leenfietsen staan zodat u altijd mobiel blijft tijdens de reparatie.

PASSIE
“Dit is mijn passie en het is een heel divers beroep”, laat Maurice tot slot weten. “Het contact met de klanten is gezellig en het repareren of opknappen van een occasion is vaak dankbaar werk. Zeker als je daarmee een mooi eindresultaat behaalt. Wij proberen altijd het beste voor elkaar te krijgen net dat stapje extra te doen, wat dan gewaardeerd wordt door de vele vaste klanten. Daar investeren we veel in.”

THIJS BRAND
Van Stolberglaan 45-47
2713 ES Zoetermeer
079 - 820 02 95
zoetermeer@thijsbrand.nl
www.thijsbrand.nl