Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 5 - NOVEMBER 2019

SMAAK EN VERMAAK

In een oude bewaarschool aan de Dorpsstraat 35 bevindt zich sinds oktober 2015 restaurant Smaak & Vermaak. Vanaf de start was Smaak & Vermaak alleen op de zondag geopend als restaurant. Het bleek al snel een regelrechte hit. Hierdoor werd besloten om, naast de zondag, vaker als restaurant de deuren te openen.

Bij Smaak en Vermaak wordt eten een onvergetelijke belevenis

Sinds begin 2018 is het restaurant van woensdag tot en met zondag geopend om je te laten genieten van bijzondere gerechten. Startend met een viergangenmenu voor 40 euro en zelfs uit te breiden tot vijf of zes gangen. Met een maandelijks wisselend en creatief menu, te allen tijde passievol bereid met verse seizoensproducten. Deze producten haalt Smaak & Vermaak zo veel mogelijk bij leveranciers die in de Dorpsstraat gevestigd zijn, zoals Meat & Daily’s, Vis van Lon en ‘t Kaashuys.

EERST EVEN CHECKEN
Naast de restaurantavonden op woensdag tot en met zondag biedt Smaak & Vermaak ook mogelijkheden voor private dining, walking dinner, bruiloften, catering en kookworkshops. Hierdoor kan het soms voorkomen dat een avond in de week het restaurant niet geopend is. Kijk daarom voor de zekerheid voor de beschikbare dagen op de website van Smaak & Vermaak onder het kopje agenda of bel even om te informeren.

Voor oudjaars- en nieuwjaarsbijeenkomsten kunt u bij ons terecht in december en januari voor private dining, kerstdiner, walking dinner, nieuwjaarborrels etc. 

SMAAK EN VERMAAK

Sander Beentjes, eigenaar restaurant Smaak&Vermaak: “Ik ben begonnen op mijn 14de in de horeca. En hard gewerkt om mijn droom waar te maken. Dit is gelukt! Met passie run ik samen met mijn team mijn eigen restaurant waar belevenis, interactie en de persoonlijke aandacht voorop staat.”

Dorpsstraat 35, 2712 AC Zoetermeer
(wijk 12 Dorp)
079 - 750 39 04 
info@smaakenvermaak.nl
www.smaakenvermaak.nl