DENTALMIND TANDARTSPRAKTIJK

Innovatie is essentieel voor tandarts en implantoloog Zia Ladrak die in 2003 Dentalmind Tandartspraktijk oprichtte aan de Paletsingel. Onlangs sloot hij nog de Advanced Opleiding Restauratieve Tandheelkunde af en binnenkort start hij met de Advanced Opleiding Esthetische Tandheelkunde. Met zijn team dat nu bestaat uit vier tandartsen, een mondhygiënist, een preventieassistente, een parodontoloog, vier tandarts-assistenten, twee baliemedewerkers en zijn vrouw, praktijk- en kwaliteits-manager Ninja Ladrak-Somers, is de tandartspraktijk klaar voor de toekomst. Nieuwe patiënten zijn dan ook weer van harte welkom!

BIJ DENTALMIND TANDARTSPRAKTIJK BELEEF JE DE WOW-ERVARING!

“In de restauratieve tandheelkunde leer je hoe je gecompliceerde gebitsrenovaties van A tot Z heel gestructureerd moet aanpakken,” vertelt Zia. “Tijdens deze opleiding leerde ik tandarts Mallalai Berreklouw kennen en per 4 oktober hebben we haar aangetrokken als specialist van de doorzichtige beugel voor tieners en volwassenen. Deze flexibele plastic beugel is een esthetisch en vriendelijk alternatief voor de conventionele metalen beugel. Het is een discrete manier om je tanden recht te zetten. Je moet de beugel wel 22 uur per dag dragen. Om de twee weken wissel je van beugel en iedere zes tot acht weken controleert Mallalai de progressie. Zelfs het eindresultaat van de nieuwe lach kan via een 3D-simulatie getoond worden. Wanneer kies jij voor deze Wow-ervaring?”

DENTALMIND TANDARTSPRAKTIJK

EXCLUSIEVE THEMA-AVONDEN
Op de eerste etage boven de vijf ultramoderne behandelruimtes die professioneel uitgerust zijn, bevindt zich een prachtige presentatieruimte met een grote ovalen tafel, comfortabele stoelen en een Active Smart Board. “Ieder kwartaal organiseren we gratis een thema-avond exclusief voor onze patiënten. Via onze nieuwsbrief informeren we de patiënten over de thema-avond. Vervolgens kunnen ze zelf het onderwerp kiezen. De laatste thema-avond over CEREC-kronen was een groot succes. Maar liefst 21 patiënten luisterden anderhalf uur inclusief pauze aandachtig naar mijn presentatie onder het genot van een hap & drankje. Behalve informatie levert de thema-avond ook nog vele leuke voordeeltjes op. Zo willen we een band opbouwen met onze patiënten.”

UW KROON OF BRUG IN ÉÉN AFSPRAAK!
“Het lijkt onwaarschijnlijk, maar toch is het waar. Binnen één dag een nieuwe kroon of brug. CEREC is een restauratiemethode waarbij we met behulp van computertechniek restauraties uitvoeren zoals kronen, inlays, onlays en facings. Happen behoort tot de verleden tijd en je bent dus veel minder tijd kwijt. Wanneer kies jij voor gemak dient de patiënt?”

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN
“Tijdens de laatste thema-avond heb ik ook een kort filmpje laten zien over mijn vier kinderen. Bij mijn driejarige dochter Lizzy werd op 10 mei 2016 Acute Lymfatische leukemie ontdekt, een vorm van kanker. Dan staat de tijd toch even stil. Niets doen, was geen optie. Vorig jaar hebben we €10.000 opgehaald met de Run voor KIKA in Amsterdam. Ook onze patiënten hebben hier een bijdrage aan geleverd en daar zijn we ze natuurlijk eeuwig dankbaar voor. Gelukkig is Lizzy vanaf mei 2018 volledig “schoon”. We zijn uiteraard dolgelukkig en we zullen ons in de toekomst zeker inzetten voor goede doelen,” besluit Zia.

Paletsingel 118
T    079 – 363 44 20
E    info@dentalmind.nl
W    www.dentalmind.nl