Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 4 SEPTEMBER 2019

bb medicosmetics

Toen Sabine Verschut in 2006 het felbegeerde diploma van schoon-heidsspecialiste op zak had, had ze één duidelijk doel voor ogen: huidverjonging. “Destijds dacht iedereen meteen aan Marijke Helwegen als ik het over anti-aging had. Nu, met de !QMS-behandelingen, kun je je huid verjongen mét behoud van je gezichtsuitdrukking. Een soort update 4.0 van je gezicht.”

Bij Belle & Beau Medicosmetics werken ze aan je huid

Sabine is haar eigen visitekaartje. Eén blik op haar stralende - perzikachtige - huid en je weet dat deze schoonheidsspecialiste een professional is. “Toen ik mijn eigen salon startte, was ik in de veertig. Natuurlijk begon je dat aan mijn huid te zien, maar ik was altijd op zoek naar een manier om het tikken van de klok te vertragen, zodat ik op een leuke manier oud kan worden. Het heeft enkele jaren geduurd voordat ik dat merk vond waarmee ik resultaten bereikte. De behandelingen en producten van !QMS doen wat ik beloof. Je kunt er de klok zelfs mee terugdraaien!”

bb medicosmetics

HET GEHEIM 
!QMS Medicosmetics is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om de huid weer op te vullen met collageen. En dat is uniek! Daar waar andere producten zich richten op de stimulering van aanmaak van collageen, vult !QMS zelf het collageengehalte aan in je huid. Hierdoor krijgt je huid haar jeugdigheid weer terug, zonder gebruik te hoeven maken van injectietechnieken. “De resultaten zijn verbluffend mooi”, vertelt Sabine. “Na één maand zie je een gladdere huid, na 2 maanden verdwijnen je fijne lijntjes en na 3 maanden zijn je poriën kleiner, heb je minder rimpels, en een gezonde en stralende huid. Om dit huidresultaat te realiseren moet je ook thuis aan de slag en, net zoals met tandenpoetsen, de huid twee keer per dag reinigen.”

NIEUW: EPIGEN DAILY DETOX
!QMS (Quick Medical-Skin-Formula) is ontwikkeld door de Duitse arts Erich Schulte: chirurg, biochemicus en een expert op het gebied van plastische chirurgie bij brandwonden. Schoonheidsspecialistes die met !QMS samenwerken worden intensief getraind in de inzichten en huidkunde zoals ontwikkeld door Dr. Schulte. Een goed voorbeeld hiervan is het nieuwe product Epigen Daily Detox. Een product waar een intensieve epigenetica training vooraf is gegaan. Sabine licht dit toe: “de cyclus van de huidcel is 40 dagen en gedurende die tijd neemt de huid stoffen op en wordt beschadigd door de zon en het milieu. Deze celschade wordt doorgegeven aan de nieuwe cel. Het nieuwe product Epigen Daily Detox kan deze celschade overdag detoxen en ’s nachts de cel-schade herstellen. Kortom een fantastische technische ontwikkeling met gegarandeerd huidsucces!”

LEUK OUD WORDEN
Het meest trots is Sabine als haar klanten vertellen dat zij complimenten over hun huid krijgen van hun naaste omgeving. “Blijkbaar ben ik niet de enige die leuk oud wil worden”, grapt de bevlogen schoonheidsspecialiste.

Azobéhout 2
2719 MN Zoetermeer 
(wijk 19 Rokkeveen)
079 - 361 00 65
info@bbmedicosmetics.nl
www.bbmedicosmetics.nl