bouwhof

Veertig jaar Bouwhof! Van slopen naar “bouwen & wonen”. Waarschijnlijk was de familie Huurman één van de eerste bedrijven in Nederland die zich in de jaren 60-70 bezighield met recycling oftewel circulair bouwen. Spijkers werden nog recht geslagen en andere goed bruikbare sloopwerk-materialen werden verzameld, gesorteerd en verkocht. Door de komst van de sloopkogel en op verzoek van een groeiende klantenkring werd de focus verlegd naar de verkoop van nieuwe artikelen. In 1979 startte Bouwhof BV aan de Bleiswijkseweg en al snel werd de bouwmarkt een begrip in Zoetermeer en omstreken. 

Bezig met je (nieuwe) huis? Alles onder 1 dak bij bouwhof!

De verwoestende brand in 1998 resulteerde in een nieuwe bouwwinkel van 4500 m2 aan de Edisonstraat 111. De groei ging door en zo verhuisde Bouwhof in 2010 naar de Edisonstraat 115 waar het kleinschalige familiebedrijf met een oppervlakte van 20.000 m2 verdeeld over twee verdiepingen klaar is voor de toekomst. Dirk Huurman sr. (70) heeft inmiddels het stokje overgedragen aan zijn zonen Ewout, Dirk jr. en Jan-Bart. “Bouwhof is ons leven,” vertelt staff manager Dirk jr. “Onze familie bestaat uit vier jongens en vier meisjes. Van jongs af aan zijn we begonnen in het magazijn en de afdeling logistiek met schoonmaken en opruimen. We zijn dus onderaan de ladder begonnen en hebben alle facetten van het bedrijf doorlopen.” 

bouwhof

PROFILEREN DOOR ASSORTIMENT & BELEVING 
Concurrentie van grote bouwmarkten ligt op de loer. Hoe profileert Bouwhof zich eigenlijk? “We bieden 20.000 m2 bouw, sanitair, keukens en wonen,” vervolgt directeur Ewout. “Je vindt hier dus een breed en specifiek assortiment producten van uitstekende kwaliteit voor binnen en buiten het huis. Zo hebben we bijvoorbeeld een uitgebreidere maatvoering hout in huis. Ook kunnen onze klanten ijzerwaren zoals schroeven, moeren en bouten per stuk kopen. Bovendien staan er op iedere afdeling vakmensen die deskundig en enthousiast adviseren. Als je de klus zelf niet kunt klaren, is onze eigen montageservice dé oplossing. Verder zijn we qua meubels en woonaccessoires enorm gegroeid. Veel klanten komen hier inspiratie opdoen en advies inwinnen bij onze interieurstylisten. Bij Brasserie Vandaag kun je vervolgens even bijkomen onder het genot van huisgemaakte, verse producten. Tussen 9.00 en 11.00 uur kun je zelfs iedere dag ontbijten voor slechts €2,95 p.p. en de allerkleinsten kunnen heerlijk en veilig spelen in de speelhoek. Ook organiseren we regelmatig workshops en demodagen. Zo willen we beleving en betrokkenheid creëren. “Een middagje Bouwhof”, waarom niet?” 

KLANTGERICHTHEID IS ONZE KRACHT!
“Als een klant bijvoorbeeld een keuken, een hordeur, zonwering, een binnendeur of een lamp bij ons koopt, kunnen wij de montage verzorgen tegen vaste prijzen. Daar is veel vraag naar. Mensen hebben er zelf geen zin in of kunnen het gewoon niet. Ons montageserviceteam dat nu nog uit zes ervaren vakmensen bestaat, is dan ook een groot succes. Daarnaast beschikken we over een poule van vijftien geselecteerde zzp‘ers waar wij nauw mee samenwerken. Dat zijn professionals die garant staan voor kwaliteit. Heb je eenmalig speciaal gereedschap en/of machines nodig? Onze verhuurservice biedt veelal uitkomst! Tot slot bezorgen we zes dagen per week aankopen die niet in de auto passen. “Klant is koning”, gaat bij ons al 40 jaar op en dat feestje gaan we in september 2019 zeker vieren!” besluit Dirk jr.

Edisonstraat 115
2723 RT Zoetermeer
079 - 331 07 00
info@bouwhof.nl
www.bouwhof.nl
Facebook /debouwhof
Instagram @bouwhof