Berntsen Mulder Advocaten

Berntsen Mulder Advocaten. “Wij presteren ook bij tegenwind. Bij grote zaken. Bij zaken over kleintjes. U kunt op ons rekenen. Helder advies. Standvastig procederen. Samen zoeken naar een oplossing. Samen op weg naar de overwinning”. Bovenstaande tekst uit de bedrijfsfilm ventileert de visie van een veelzijdig advocatenkantoor. Vijftien advocaten en negen juristen, die ondersteund worden door secretarieel medewerkers, springen dagelijks in de bres voor uw belangen.

Berntsen Mulder Advocaten: laagdrempelig en helder!

Ieder rechtsgebied heeft zijn specialisten. Zo is Jos van Bohemen, die woonachtig is in Zoetermeer en sinds 2013 lid is van de maatschap, gespecialiseerd in arbeids-, ondernemings- en faillissementsrecht. Wat kan het advocatenkantoor uit Alphen aan den Rijn voor particulieren en bedrijven in Zoetermeer en regio betekenen?
“Ons full service kantoor bestrijkt nagenoeg alle rechtsgebieden behalve strafrecht en vreemdelingenrecht. Zo kan een ondernemer hier voor zijn ondernemerszaken, maar ook voor zijn echtscheiding terecht. Specialisme is onze kracht. Landelijk gezien is onze unieke letselschadeafdeling aan de Wilhelminalaan een grote speler. Daarnaast houden wij ons bezig met het verhalen van loonschade voor werkgevers. Dit is de  schade, die een werkgever lijdt als hij het loon van een werknemer moet doorbetalen, die het slachtoffer is van een ongeval. Deze schade kunnen we vaak verhalen op de verzekering van de veroorzaker van het ongeval. Wij ervaren dagelijks dat veel ondernemers niet bekend zijn met deze verhaalsmogelijkheid”. 

Berntsen Mulder Advocaten

PERSOONLIJK EN OPLOSSINGSGERICHT
“Indien gewenst komen we in Zoetermeer naar u toe. Laagdrempelig, informeel en helder. We spreken duidelijke taal en geen advocatenjargon. Persoonlijk contact en het creëren van vertrouwen is essentieel. Zo weten we uiteindelijk precies wat er speelt, waardoor we tot de juiste strategie kunnen komen. We komen het liefst in beeld aan het begin van het traject, zodat we de zaak direct goed kunnen inschatten. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Na het eerste intakegesprek volgt een kosteninschatting. We werken efficiënt en oplossingsgericht.”  

MEDIATION IN OPKOMST!
“Knokken of overleggen? Samen een oplossing vinden voor een conflict verdient natuurlijk bij veel zaken de voorkeur. Het scheelt tijd, geld en stress. Steeds meer mensen schakelen onze mediators in als ze een conflict hebben waar ze zelf niet meer uitkomen. Mediation is vrijwel altijd goedkoper dan het inhuren van een eigen advocaat. Bovendien valt mediation vaak onder de rechtsbijstandverzekering.” 

DE DAG VAN HET FAMILIERECHT
“Op donderdag 15 maart organiseren wij voor de 7e keer de Dag van het Familierecht. Op die dag voeren wij gratis adviesgesprekken van een half uur. Met deze dag willen wij de drempel om naar een advocaat te stappen verlagen,” besluit Jos.

Burgemeester Visserpark 13-15
2405 CP Alphen aan den Rijn
Wilhelminalaan 12
2405 ED Alphen aan den Rijn
0172 - 42 71 94
info@berntsenmulder.nl
www.berntsenmulder.nl