rvoz

Benita van Wegen is verkozen tot de nieuwe voorzitter van de RVOZ. Zij kreeg 17 april tijdens de algemene ledenvergadering van de ondernemersvereniging de voorzittershamer overhandigd door Nicole Hofland. Nicole nam na 9,5 jaar afscheid van de RVOZ.

Benita van Wegen nieuwe voorzitter RVOZ: Enorm vereerd

De RVOZ, de Raad Voor Ondernemend Zoetermeer, is de belangenvereniging voor Zoetermeerse ondernemers. Tijdens de algemene ledenvergadering, in de hal van tafeltennisvereniging Taverzo, stelden nieuwe bestuursleden, Arjan uit de Bosch, Robbert Roos en Sebastiaan Smits zich eerst voor. Daarna werd Benita unaniem verkozen tot nieuwe voorzitter. Bestuurslid Jesse Hartgring deed juist een stapje terug.

rvoz

Het bestuur wordt compleet gemaakt met Astrid Kooij-van der Does en Bert van Vliet, welke hun bestuurstaken voortzetten. Benita bedankte Nicole voor 9,5 jaar trouwe dienst. “De RVOZ zit diep in mijn hart”, reageerde Nicole. “Maar dit is een mooie wissel. Het is tijd voor een nieuw bestuur met nieuwe ideeën.” “Een mooie uitdaging”, zegt Benita, eigenaar van Dierenboetiek Rokkeveen en Dierenboetiek Reinken, over het voorzitterschap. “Ik ben ondernemer in hart en nieren. Ik ben enorm vereerd dat het bestuur mij gevraagd heeft om voorzitter te worden. De afgelopen vier jaar was ik gemeenteraadslid in de gemeente Zoetermeer. Het gemeentebestuur is bekend en hier kan ik een verbindende rol spelen.” Ze verklapt direct een idee: “Ik wil het RVOZ Economisch Forum organiseren, ter ere van het 20-jarig bestaan van de RVOZ. Hierbij nodigen we alle ondernemers, verenigingen en besturen van de regio uit. Goede ideeën zijn van harte welkom om dit evenement tot iets moois te maken! De RVOZ heeft verbindende kracht om samen te werken en wil zich daar de komende jaren hard voor maken.”

Postbus 163
2650 AD Berkel en Rodenrijs
06 - 221 314 55
secretariaat@rvoz.nl
www.rvoz.nl