Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 5 - NOVEMBER 2019

Wim van der ham keukens

De tijd staat niet stil. Ieder jaar ontstaan er nieuwe keukentrends. Van minimalistisch tot nostalgisch. Intense kleuren bruin, blauw en groen of juist neutrale grijstinten in combinatie met mat zwart, koper of goud. In 2018 lag de focus o.a. op het gebruik van veel natuurlijke materialen zoals hout, natuursteen, beton en metaal. Die trend zet zich in 2019-2020 voort in diverse stijlen van trendy tot klassiek met verrassende accenten, kleuren en details die iedere keuken uniek en compleet maken.  

Ben je nieuwsgierig naar de keukentrends van 2019-2020?

“Innoveren resulteert in profileren,” vertelt Willem van Capelleveen. “In onze showroom tonen we dé keukentrends van 2019-2020 zoals “Face” van Artego in Steel gecombineerd met goudbruin eiken, Dekton Xgloss en geborsteld roestvrijstaal. De XL-onderkasten van 84,5 cm hoog leveren nog meer kastruimte op. Met de nieuwe “Feel-serie” van Artego hebben we ook nog een zeer commerciële vernieuwing in petto. Verder biedt ons huismerk Smart Collection volop perspectief voor klanten die net even iets anders willen. Een puur Nederlands concept met een uitgebreide collectie voor ieder budget. De uitstraling is stoer, robuust en industrieel. Kies je voor zijdeglans lak en fineerbeits in strak greeploos gecombineerd met gouden accenten? Of prefereer je de trendkleur ultramat, een karakteristiek houten basis en een marmerlook werkblad? Met de Smart Collection kun je alle kanten op!”

wim van der ham

PERSOONLIJKE SMAKEN VERFIJNEN!
“De keuken is het kloppend hart van het huis. Daar gebeurt het allemaal. Lekker borrelen, samen koken, eten, dromen delen en gezellig samen zijn. Het is de plek waar je tot rust komt na een hectische werkdag. Na inspanning volgt immers ontspanning. Een nieuwe keuken koop je echter niet iedere dag! Dat beseffen wij heel goed. Klanten komen met een idee en daar ligt nou precies onze uitdaging. Stap-voor-stap meedenken is onze passie. In een ongedwongen sfeer vertalen we ideeën naar een realistische 3d-sfeer-impressie. We verfijnen persoonlijke smaken en nemen daar uitgebreid de tijd voor.”

WE KOESTEREN ONZE KLANTEN!
“Onze kracht schuilt in mond-tot-mondreclame. Een kwestie van betrouwbaarheid en aandacht voor details. Inmiddels zitten we al 21 jaar in Zoetermeer en blijkbaar doen we het goed. Het kost nu eenmaal tijd om een gevestigde naam op te bouwen én te behouden. Op onze website lees je de meest recente ervaringen van onze klanten. Onze klantgerichte begeleiding, de professionele montage en service worden uitermate hoog gewaardeerd. Op de gemiddelde score van 8,6 uit de laatste 125 beoordelingen zijn we dan ook erg trots. Zowel achter als voor de schermen zijn we een echt familiebedrijf. Mensen kopen hier hun eerste én hun laatste keuken. Onze klanten zijn wandelende visitekaartjes die we koesteren. Ze adviseren hun kinderen, familie en vrienden om bij ons eens te komen kijken. We hebben gewoon veel te bieden. Zo vervangen we ook delen van keukens zoals aanrechtbladen, inbouw-apparatuur, fronten en/of kleine onderdelen. Nieuwsgierig naar de nieuwste keukentrends? Kom gezellig langs en doe volop inspiratie op!”

Wattstraat 14 
(tegenover de Pelgrimshoeve)
2723 RC Zoetermeer
079 - 33 00 900

Theresiastraat 168-178 
2593 AT Den Haag 
070 - 383 50 10

info@wimvanderhamkeukens.nl 
www.wimvanderhamkeukens.nl