HELDERS’ DRANKENSPECIAALZAAK

Helders’ Drankenspeciaalzaak van Anneke & Arnold  is een winkel voor de liefhebber van mooie, heerlijke en eerlijk geprijsde dranken. “Wij zijn altijd op zoek naar nèt iets anders maar zeker betaalbare artikelen voor ons assortiment”, zegt Arnold. “Waar vind je bijvoorbeeld jenever van 0 t/m 21 jaar oud? Over jenever gesproken, ons eigen Jack Daniels vat gevuld met oude jenever is een succesverhaal op zich.”

Beleving staat bij ons op nummer 1

“Klanten krijgen bij ons een unieke beleving. Zo kan men regelmatig wijnen proeven, hebben we een ballon of vaatje met gedestilleerd of likeur op de proefton staan, maar we organiseren ook geregeld proeverijen waarbij wij het liefst een gastspreker presenteren”, vertelt Anneke enthou-
siast. “Zo hebben wij eind oktober een gin/likeur workshop en begin november een Novello party gehouden. Deze overheerlijke Italiaanse primeurwijn wordt al een begrip in Zoetermeer en Omstreken,” vervolgt Anneke lachend.

BEAUJOLAIS DINER 
22 november organiseren wij een Beaujolais diner! Een 4-gangen diner met bij ieder gerecht 2 wijnen uit de Beaujolais, nee geen primeurwijnen en dat alles aan elkaar gepraat door een vinoloog als gastspreker.”
“Anneke, heb je ook al verteld dat wij vrijdag 21 december een speciale inloopproeverij hebben in de winkel? Deze avond komt Ronald Anneveld van De Monnik Dranken de klanten helemaal voorbereiden voor de Kerst en Oud/Nieuw,” onderbreekt Arnold zijn echtgenote.

Helders’ Dranken-speciaalzaak beschikt over:
• het grootste assortiment (exclusieve) whisky’s van Zoetermeer
• een zeer ruime keuze in speciaalbieren
• mooie grappa’s en jenevers
• een ruim rum aanbod
• exclusief verkooppunt voor de Wijnkring in Zoetermeer (o.a. Salentein!)
En natuurlijk zijn wij bekend van onze Zoetermeerse Specialiteiten (likeuren, jenever en kruidenbitters).

HELDERS’ DRANKENSPECIAALZAAK
Ook voor een origineel relatiegeschenk ga je naar Helders’ Drankenspeciaalzaak. Een bestelling boven 50 euro wordt gratis in Zoetermeer bezorgd. Wilt u altijd als eerste op de hoogte worden gehouden over ons assortiment en/of onze activiteiten? Meldt u zich dan nu aan voor onze nieuwsbrief of Like ons op Facebook Helders’ Drankenspeciaalzaak!

Dorpsstraat 130
2712 AN Zoetermeer
079 - 500 2750
helders@drankenspeciaalzaak.nu