Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 5 - NOVEMBER 2019

the slim company

Maak je geen zorgen. Als je nu begint ben je nog ruim op tijd om die vervelende extra kilo’s kwijt te raken voor de feestdagen. The Slim Company kan jou op tijd naar op jouw streef-gewicht brengen, maar bovenal helpen je levens-stijl te veranderen. Hierdoor blijf jij het hele jaar op jouw ideale gewicht!

Begin nu en je past met kerst eindelijk in jouw droomoutfit

De feestdagen, verjaardagen, vakanties, etentjes met werk en ga zo maar door. We hebben altijd wel een reden om niet te beginnen met afvallen. Maar van uitstel komt afstel en daar ga jij je niet beter van voelen. “Bij The Slim Company zijn we heel goed in staat om een plan te maken voor de dagen waarop het lastiger is om op je voeding te letten. We zoeken samen naar een oplossing, zodat je met de feestdagen gewoon kan mee-eten. En het is nog mogelijk dat je vijf kilo afvalt voor de feestdagen, zodat jij in je mooie feestjurk past”, zegt Iris Vogelezang van The Slim Company. Iris is gewichtsconsulent en verpleegkundige en maakt gebruik van PowerSlim, een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma gebaseerd op een eiwitrijk en koolhydraatarm voedingspatroon. 

the slim company

VERANDER JE LIFESTYLE
Afvallen is veel meer dan alleen op je voeding letten. Het gaat om het veranderen van jouw levensstijl. “Tijdens mijn consulten probeer ik erachter te komen waar mensen tegenaan lopen, waardoor zij geen gezonde manier van leven hebben. Dat brengen we samen in kaart. Gezond eten, voldoende bewegen en sociale activiteiten spelen allemaal een rol in het afslankproces. We zorgen ervoor dat jij goed voorbereid jouw dagen doorkomt, want er zijn elke dag zoveel prikkels. Maar als je écht wil afvallen, dan kan je het ook.”

WEKELIJKSE CONSULTEN
,,Afvallen met PowerSlim gaat snel en het is blijvend, maar het is fijn om structuur te hebben en te weten wat jouw valkuilen zijn. Structuur en regelmaat zijn het belangrijkst om jouw dieet vol te houden en aan te passen naar een nieuw levensritme.” De wekelijkse consulten bij Iris helpen daarbij. Ook word je gemeten en gewogen. Iris adviseert de producten die je nodig hebt en geeft bijbehorende recepten. Je hoeft geen honger te lijden, want je eet zes keer per dag. Tijdens die momenten vervang je gangbare voedingsmiddelen door PowerSlim-producten, maar eet je ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en veel groenten.

BALANS HOUDEN
Eenmaal jouw doel bereikt, mag je gratis blijven langskomen voor het nawegen en de consulten. Alles om ervoor te zorgen dat je die gezonde levensstijl kan behouden. Zodat jij voortaan het gehele jaar in balans blijft. Ook tijdens vakanties, feestdagen en andere bijzonderheden!

 

Je kunt gewoon even bij The Slim Company naar binnen lopen om een gratis en vrijblijvend voorlichtingsgesprek in te plannen. De openingstijden (in de avonden op afspraak) zijn op dinsdag van 10.00-17.00 uur, woensdag van 10.00-13.00 uur, donderdag en vrijdag van 10.00-17.00 uur en zaterdag van 09.00-17.00 uur.

Dorpsstraat 122
2712 AN Zoetermeer
079 - 500 12 65
06 - 300 116 83
info@slimcompany.nl 
www.slimcompany.nl