Opgeleukt door Linda

Sinds de verhuizing eind augustus 2017, is het leukste winkeltje van Zoetermeer, , gevestigd in de Dorpsstraat op nummer 69/B.

Annie Sloan chalk paint bij Opgeleukt door Linda

“Vanaf die tijd hebben heel veel nieuwe mensen mijn sfeerwinkel ontdekt! Door het wisselende aanbod van producten van zowel nieuwe als Brocante meubels en woonaccessoires, blijft het steeds weer een inspirerende belevenis om in de winkel rond te kijken”, begint Linda te vertellen.

Opgeleukt door Linda

ANNIE SLOAN CHALK PAINT!
“Ik verkoop nu ook Annie Sloan Chalk Paint” vertelt Linda enthousiast. “Je kan het zo gek niet bedenken, maar deze verf is op alles te gebruiken. Op hout, plastic, porselein, glas en ook muren. Je hoeft niet van te voren te ontvetten, schuren en gronden. Je kan meteen aan de slag!”

MIJN WORKSHOP IS ECHT EEN FEESTJE!
“En omdat ik zo enthousiast ben over dit merk, geef ik ook workshops. Ik leer mijn cursisten hoe ze de verf kunnen gebruiken. Ze krijgen van mij bijvoorbeeld een dienblad of een rekje om hier één van de vele technieken op toe te passen. En natuurlijk mogen ze hun werk mee naar huis nemen”, lacht Linda. “Kom gezellig langs in mijn winkel, dan kan ik van te voren eerst alles uitleggen! Natuurlijk kun je ook alle informatie vinden op mijn website”.

Dorpsstraat 69/B
2712 AD Zoetermeer 
(wijk 12 Dorp)
06 - 153 707 18
info@opgeleukt.nl
www.opgeleukt.nl
Facebook Opgeleuktdoorlinda