de boer maatwerk in keukens

De liefde van zijn leven leidde de rasechte Fries Jacob de Boer van Lloret de Mar naar Zoetermeer. Jarenlang was hij financieel manager van een plaatselijk interieurbouw-bedrijf. Eind 2015 startte hij zijn eigen bedrijf De Boer Maatwerk in interieur voor de retail- en horecabranche en project-inrichting voor bedrijven en overheids-instellingen. “Onze passie en vakmanschap resulteren in maatwerk tot in detail. Zo maken we het verschil. Wij zetten onze ambachtelijke expertise nu ook in voor De Boer Maatwerk in keukens,” vertelt Jacob enthousiast.

Ambachtelijk vakmanschap resulteert in een keuken die past bij uw persoonlijkheid!

“De functie van de keuken is de afgelopen jaren sterk veranderd. Het is een ontmoetingsplek, het kloppend hart van uw huis. Samen koken, eten en praten in een ontspannen ruimte die exact bij u past. Zo ontstond de term woonkeuken. Een nieuwe keuken begint met een idee. Het is een proces en een kwestie van keuzes. Voor welke opstelling, blad, mate-rialen, kleur(en) en/of apparatuur kiest u? Een twist van professionele aandacht en betrokkenheid. Uw specifieke wensen en ideeën werkt onze interieurontwerper Annemiek uit in een realistische 3D-kleurenimpressie. Na feedback volgen er nieuwe ontwerpen. We gaan net zo lang door totdat u tevreden bent. Vervolgens moet u bij ons niets. Nog sterker, u mag niet eens direct beslissen. Denk er maar rustig over na en natuurlijk krijgt u een rondleiding door onze werkplaats. Zo willen we een goed gevoel creëren. Dat vinden wij essentieel, want u koopt namelijk niet iedere week een nieuwe keuken.”

de boer maatwerk in keukens

WINNAAR FD GAZELLE AWARD 2017
Wat goed is groeit snel! In november 2017 werd De Boer Maatwerk in interieur en keukens uitgeroepen tot FD Gazelle 2017. Hiermee behoort het bedrijf tot één van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. “We zijn natuurlijk apetrots op deze onderscheiding,” vertelt Jacob. “Het is voor ons een extra bevestiging dat we met onze activiteiten letterlijk en figuurlijk goed aan de weg timmeren.” Als klap op de vuurpijl kreeg het succesvolle bedrijf op 15 januari 2018 ook nog eens bezoek van Mona Keijzer, de staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat. “Ze sprak met diverse personeelsleden en kreeg een rondleiding door onze professionele werkplaats. Ze heeft een mix gezien van digitalisering en ambachtelijk vakmanschap, zowel voor als achter de schermen.” 

ONDERSCHEIDEND & CONCURREREND
“Onze kracht? We hebben de productie en iedereen in huis voor de realisatie  van uw droomkeuken. Maar niets moet! Plaatst u de keuken zelf? Prima! Koopt u ergens anders de apparatuur? Uitstekend! We denken graag met u mee. Tot slot zijn we concurrerend en onderscheidend. Zo zijn we exclusief dealer van de serie Studioline van Siemens. Wanneer komt  u een kijkje nemen in onze keuken?” besluit Jacob.

Gouderaksedijk 24
2808 NG Gouda
085 - 060 77 16
info@maatwerkinkeukens.nl
www.maatwerkinkeukens.nl