3d vcn

Toen Jaap den Doop nog een klein jongetje was, deed hij onbewust al podotherapeutisch werk. Hij kampt met platte voeten en maakte toentertijd kussentjes in zijn Nike-schoenen. “Ik probeerde mijn voeten recht te krijgen, omdat ik het niet fijn vond dat mijn voet naar binnen stond.” Vele jaren later, na een economiestudie, raadde zijn vader hem aan om fysiotherapie te studeren. Hij kwam destijds voor het eerst écht in aanraking met podotherapie en was meteen verkocht. 

Al meer dan 30 jaar podotherapie in het Stadshart!

Dat 3D Voetcentrum Nederland zich onderscheidt met 3D-techniek is inmiddels wel bekend. Dat is ook niet zo vreemd. Er is namelijk al meer dan dertig jaar podotherapie in het Stadshart. In 2002 nam Jaap de podotherapiepraktijk over die al vele jaren aan het Promenadeplein 117 in Zoetermeer, naast de HEMA, gevestigd was. Hoewel Jaap niet meer elke dag klanten helpt, is hij nog steeds dagelijks betrokken bij 3D-VCN. “Ik vind het leuk om de problemen achter lichamelijke klachten te ontdekken”, zegt Jaap. “Mensen komen vaak met één probleem, maar er zijn vaak secundaire klachten. Door mijn ervaring zie ik al snel de verbanden en kan ik vaak ook de andere klachten oplossen. Bij podotherapie pak je de oorzaak aan, omdat de voeten de basis zijn.”

3d vcn

3D CAD-CAM TECHNIEK
Podotherapeutische correctiezolen zijn erg belangrijk om de oorzaak van voetgerelateerde klachten tegen te gaan. Door middel van 3D CAD-CAM techniek worden uw voeten driedimensionaal geanalyseerd en op basis daarvan in de eigen werkplaats podotherapeutische correctiezolen gefabriceerd. “We maken de inlegzolen volledig zelf en kunnen elke vorm maken die we willen. Met 3D-techniek haal je veel meer uit je zool. De zolen van nu zijn ook niet meer hetzelfde als in 2002. De software is vernieuwd en het frees-apparatuur is zo zuiver en freest op een honderdste millimeter nauwkeurig. Elke zool is anders, want elke voet is anders”, aldus Jaap.

ZES DAGEN PER WEEK GEOPEND
Pijnlijke voeten, knieën, enkels of zelfs heup- en rugklachten? Aangeboren of door een trauma opgedaan? De oorzaak van deze problemen kan bij uw voeten liggen. Blijf daar niet langer mee rondlopen en bel voor een afspraak bij 3D-VCN. De podotherapiepraktijk is zes dagen per week geopend en heeft daardoor korte wachttijden. De podotherapiepraktijk is zes dagen per week geopend en naast Jaap den Doop zijn Martin Konings en Lars van Rijckevorsel werkzaam om een ieder op korte termijn te kunnen zien.

Promenadeplein 117
2711 AB Zoetermeer 
079 - 342 43 17
www.3d-vcn.nl